Hakemisto Pelit
Suomi
SaksaPuolaTurkkiKreikkaRanskaHollantiNorjaItaliaTšekkiEnglantiRomaniaUnkari

Hyvää Uutta Vuotta 2007!

2 tammikuu 2007
     Hei kaikki! Hyvää uutta vuotta ja kaikkea hyvää vuodelle 2007!
Työskentelen vieläkin uusien pelien parissa. Tietenkin työn alla on vielä "Jump gear Level Edition", mutta sitä ennen tulee peli (tai kaksi). Miksi? Koska haluan testata uuden kenttäeditorin ja jakamistoiminnon jollakin yksinkertaisemmalla pelillä kuin Jump Gear. Tämä uusi systeemi mahdollistaa uusien kenttien tekemisen ja niiden jakamisen muillekin pelaajille. Kenttien julkaisua kuitenkin valvotaan, joka tarkoittaa, että jotkin kentät (huonosti tehty, tylsä, jo nähty...) eivät pääse muiden pelaajien pelattavaksi. Vain innovatiiviset ja uudenlaiset kentät tullaan hyväksymään.

Vuodelta 2006


- 2xFlash -osioon on lisättiin 30 uutta peliä. Emme ole ammattitaitoisia pelintekijöitä, mutta pyrimme tuottamaan innovatiivisia ja mukavia pelejä. Kiitos kaikille pelintekijöille, jotka luottivat pepere.orgiin ja lisäsivät pelinsä.

- X-man on edelleen meidän maailmanmestari, mutta yusuf123 ja abdussamed oppivat todella nopeasti, joten jännitettävää riittää.

- Jump Gear on saavuttanut suuren suosion: 400000 kokeilua vain 5 kuukautta sen jälkeen, kun peli julkaistiin. Erityiskiitokset käyttäjille Yanism38, abdussamed ja muille todella hyville pelaajille mielenkiintoisesta taistelusta parhaista tuloksista.

Mitä seuraavaksi?


- Uusi kenttienjako-toiminto.

- Uusia pelejä.

- Nettisivujen kehitys (mm. suosikit, email muistutukset, "kuka on onlinessa"... ).
  [Lähetä korjausSuomi]

Lähettäjä jp
Kääntäjä TooMuchViimeisimmät viestit Viimeisimmät viestit
  Profiili     Viesti abdussamed ( 2 tammikuu 2007 15:20) : ya turkcesi yokmu bunun birsey anlasılmıyor
  Profiili     Viesti kosovaking ( 17 tammikuu 2007 14:18) : verpiss dich
  Profiili     Viesti claudine ( 25 marraskuu 2014 14:45) : Merci beaucoup pour tout ce que tu partages... Ton site est rempli de bonnes idées!
Bonne continuation, et encore merci!
voyance gratuite par mail - http://www.sidonie-voyance.com
  Profiili     Viesti Darine75 ( 26 tammikuu 2015 10:19) : Un tout grand merci pour votre site. C’est un plaisir pour toutes & tous.
Bonne continuation
voyance gratuite par email - http://www.ysalis-voyance.com
Jotta voit lähettää viestin, täytyy sinun olla rekisteröitynyt ja sisäänkirjata itsesi.