Links Spelletjes
EngelsFransFinsTsjechischPortugeesPortugeesItaliaansPoolsDuitsTurksNoors
Nederlands
SpaansHebreeuwsDeensRoemeensSlowaaksHongaarsZweedsCatalaansKroatischGrieksAlbaneesVereenvoudigd ChineesRussischEsperantoJapansHelp ons met vertalen in jouw favoriete taal!ArabischKoreaansSloveensEstischIcelandic


Oude spellen


Oude spellen - 106 Spelletjes
Terug  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Volgende  
Bubble Struggle 2: Rebubbled
Did you already complete the 22 levels of Bubble Struggle ? Here comes 72 new levels with Rebubbled, the sequel. Single player, and 2 player modes. A game by kreso, in homage to Bubble Bobble.
[VertaalNederlands]   [Verstuur een verbeteringEngels]
Opmerkingen(0) - Opgestuurd door jp / Vertaald door jp
Agressie Sokoban
Agressie Sokoban is een indrukwekkend spel met een oude stijl, gemaakt door nemu90kWw uit Japan. Het is een mix van een platform-spel en het klassieke Sokoban.
Z om te selecteren/springen, pijltjestoetsen om te bewegen en J om een doos op te nemen.
Ook opmerkelijk dat voor dit hoge-kwaliteitsspel de bron code beschikbaar is op deze pagina.
  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(0) - Opgestuurd door jp / Vertaald door To1ne
Samegame Hexagonized
Hexagonized is gewoon een zeshoekige variant op Clickomania. Prachtig werk van Jussi Kari en Marko Taali uit Finland. Meer details van het spel en de manier waarop de score wordt berekend vind je op hun blog.

  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(0) - Opgestuurd door jp / Vertaald door Java Freak
Classic Clickomania
De meesten van jullie kennen Clickomanie al (ontworpen en ontwikkeld door Matthias Schüssler uit Zwitserland) en zijn vele klonen. Het is een downloadbaar spel (geen installatie vereist) dat enorm succesvol was in 2001. Het doel is om zoveel mogelijk stenen te verwijderen door op groepen stenen met dezelfde kleur te klikken. Zoals zo vaak heeft het leukste spel de eenvoudigste regels. Als je het bestand niet wil downloaden, kun je deze uitstekende Clickomania-kloon online spelen, Samgame.

  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(1) - Opgestuurd door jp / Vertaald door Java Freak
Curveball
Een 3D pong spelletje, waarbij je de muis moet gebruiken om de stootplaat te bewegen. Gebruik de hoek van de plaat om richting van de bal een kromming te geven.
  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(8) - Opgestuurd door jp / Vertaald door Nosob
Blok
Weer een andere interessante BrickBreaker variant, ontwikkeld door de Japanse jongens van Gamedesign (zie ookTennis, Dice Wars en Race). Anders dan de voorgangers is de stoter (bestuurbaar met de muis) een cirkel, wat meer precisie toelaat bij het richten van de bal
  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(0) - Opgestuurd door jp / Vertaald door Nosob
Wreckanoïd
Wreckanoïd is een Arkanoïd kloon(zie ookJavanoïd) met interessante nieuwe kenmerken, ontwikkeld door Aaron Worall (alias Negativeone) uit Canada. De snelheid van de bal hangt af van hoe hard je de bal slaat met de plank, die je bestuurt met de muis. Veel levels en niveau's. Dit spel is ook te bespelen door de internet browser van de Nintendo Wii te gebruiken.
  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(1) - Opgestuurd door jp / Vertaald door Nosob
Spacewar! (1962)
Spacewar! is een van de eerste computerspelletjes. Het is een spel voor 2 spelers dat is bedacht in 1961 door Martin Graetz, Stephen Russell, en Wayne Wiitanen. Het werd voor het eerst verwezenlijst op de PDP-1 in 1962. Dit is de oorpronkelijke code uit 1962 die op een PDP-1 emulator in Java draait, met kleine veranderingen.
De toetsen "a", "s", "d" en "f" besturen het ene ruimteschip. De toetsen "k", "l", ";" en "," besturen het andere. Gevonden op game|life blog.
  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(0) - Opgestuurd door jp / Vertaald door Java Freak
De beste oude spellen
Deze website is een goudmijn van oude PC spellen. Installeer eerst de Dos emaulator en vervolgens kan je honderden klassiekers zoals silent service, Worms, Popullous, Prince of persia, Heroes of might and magic, Crazy cars 2, Police quest, en ga zo maar door.
  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(1) - Opgestuurd door jp / Vertaald door Michiel van der Ploeg
Tower Defence
After the great Flash Element TD, yet another Flash adaptation of the popular "Warcraft 3 Element Tower Defence" or "Starcraft Turret Defence" games. This version, developed by Roman Sanine, uses very simple graphics (circles for ennemies) but it's surprisingly as addictive as the version developed by David Scott (Flash Element TD). This is a proof that we don't need sophisticated graphics to make a fun game. In this version you don't start the waves, they arrive after a count down, so you have to place your towers in real time. This adds a lot of dynamism to the game. Well done!
[VertaalNederlands]   [Verstuur een verbeteringEngels]
Opmerkingen(0) - Opgestuurd door jp / Vertaald door fez3525
Terug  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Volgende  
Zend een nieuw spel naar deze categorie