Hakemisto Pelit
RanskaPuolaTurkkiSaksaHollantiPortugaliPortugali
Suomi
EnglantiTšekkiItalia

Mitä uutta?

13 toukokuu 2006
    
Näinä päivinä on lisätty monia uusia pelejä sivulle. Erinomainen myDiamon tekijänä allardp, tämä hyvä java peli miners4K, ja Fastshoot 2, jatko-osa tekijänäänmig, joka kehittyy joka kerta lisätessään peliä pepereen. Viimeaikaisemmat, Cold fusion ja Cyballs (suosikkini), on lisätty, kiitos qplaygames.

Kiitos kaikille pelintekijöille, jotka uskoivat pepereen ja lähettivät pelinsä. Haluan myös muistuttaa, ettäpelintekijät pitävät palautteesta. Älä epäröi lähettää palautetta ja arvostella heidän tekemiään pelejä..


SoccerChallenge, seuraava pepere -peli...

Monet ovat huomanneet jo, että Ringmania 2 on valmistunut. Olenkin saanut siitä hyvää palautetta, joka tekee minut iloiseksi.

Seuraavan pepere -pelin teema on jalkapallo. Se on lähes valmis ja on nimeltään "Soccer Challenge" ^_^ ...

Ajatellen näitä nettisivuja, haluaisin kehittää foorumin helpottaakseni ja auttaakseni pelinkehittäjiä. Haluaisin myös lisätä jäsenille uusia palveluja, kuten muistutukset kun uusia peli ilmestyy. Olisi myös mielenkiintoista lisätä pelejä "pepere fights -osioon". Lopuksi, mielestäni äänestyksen luominen sivuille, olisi hyvä tapa saada tietää jäsenten mielipiteet kehitysideoista. Mutta näihin asioihin palaamme ajan kanssa, pääasia on kuitenkin uusien pelien tekeminen ^_^.


  [Lähetä korjausSuomi]

Lähettäjä jp
Kääntäjä TooMuchViimeisimmät viestit Viimeisimmät viestit
  Profiili     Viesti Oris.Marii ( 18 toukokuu 2006 19:35) : I see
It's probably just as hard as basketball challenge which means I'll suck at it ^^
  Profiili     Viesti jp ( 22 toukokuu 2006 14:57) : Well, the game is released, we'll see if you suck at it or not .
  Profiili     Viesti Oris.Marii ( 22 toukokuu 2006 20:48) : 4th for now.. but it's just out so we'll see :P It's easier than basketball challenge anyway
  Profiili     Viesti Coen ( 30 toukokuu 2006 13:09) : Easier than basketball, no way!
  Profiili     Viesti Darine75 ( 26 tammikuu 2015 10:21) : Bonsoir, tous mes remerciements pour ton travail sur ce blog que j’apprécie beaucoup. C’est un plaisir à lire, très vivant et très bien fait. Bravo !
voyance par mail gratuite - http://www.gloria-voyance.com
Jotta voit lähettää viestin, täytyy sinun olla rekisteröitynyt ja sisäänkirjata itsesi.