Κατάλογος  Παιχνίδια
ΦιλανδικήΓερμανικήΠολωνικήΤουρκική
Ελληνική
ΓαλλικήΟλλανδικήΝορβηγικήΙταλικήΤσέχικηΑγγλικήΡουμανικήΟυγγρική

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος 2007!

2 Ιανουάριος 2007
     Γεια σας! Τις καλύτερές μας ευχές για το 2007!
Ακόμα δουλεύω τα καινούρια παιχνίδια. Φυσικά και θα υπάρχει μια "Jump gear Level Edition", όμως πριν από αυτό θα βγεί ένα ή δυο άλλα παιχνίδια. Γιατί; Επειδή θέλω να τεστάρω το νέο εργαλείο για τη δημιουργία και δημοσίευση νέων επιπέδων στα παιχνίδια με κάτι πιο εύκολο. Το νέο αυτό σύστημα θα σας επιτρέπει να δημιουργείτε επίπεδα και να τα μοιραστείτε με όλους τους επισκέπτες. Τα επίπεδα θα αξιολογηθούν, αυτό σημαίνει ότι κάποια απ'αυτά (κακά δουλεμένα, βαρετά , τα ίδια γνωστα...)δεν θα γίνονται δεκτά για να παίζουν τα μέλη μας μόνο τα πραγματικά καινούργια επίπεδα.

Σημαντικά γεγονότα του 2006


- Το τμήμα 2xFlash δέχτηκε περίπου 30 καινούρια παιχνίδια φέτος. Δεν είμαστε επαγγελματίες προγραμματιστές παιχνιδιών αλλά βάζουμε τα δυνατά μας να παράγουμε καινότομα και διασκεδαστικά παιχνίδια. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δημιουργούς που εμπιστεύτηκαν το pepere.org να δείξουν την δουλειά τους.

- X-man συνεχίζει να είναι ο [urlin=http://www.pepere.org/games_21_ab/best-pepere-fight_e.html] παγκόσμιος πρωταθλητής μας αλλά ο yusuf123 και ο abdussamed μαθαίνουν πολύ γρήγορα.

- Το Jump Gear έχει γίνει πολύ δημοφιλές - έχει συγκεντρώσει πάνω από 400000 επισκέψεις σε μόνο 5 μήνες από την δημοσίευσή του. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Yanism38, τον abdussamed και τους άλλους πολύ καλούς παίκτες για τον ενδιαφέροντα αγώνα που δίνουν στον πίνακα των ρεκόρ.

Τι θα γίνει τώρα;- Νέο σύστημα να μοιραστείτε τα επίπεδα παιχνιδιών.
- Νέα παιχνίδια
- Βελτίωση της ιστοσελίδας (αγαπημένα, ειδοποιήσεις μέσω email, "ποιος είναι online", ...και πολλά άλλα

Τα λέμε!

  [Υποβάλετε μια διόρθωσηΕλληνική]

Υποβλήθηκε από jp
Μεταφράστηκε από JuliboΤελευταία μηνύματα Τελευταία μηνύματα
  Προφίλ     Μήνυμα. abdussamed ( 2 Ιανουάριος 2007 15:20) : ya turkcesi yokmu bunun birsey anlasılmıyor
  Προφίλ     Μήνυμα. kosovaking ( 17 Ιανουάριος 2007 14:18) : verpiss dich
Πρέπει να εχετε συνδεθεί για να γράψετε κάποιο σχόλιο