Onslaught - Hra
Adresar Hry
Česky
FinskyAnglickyMaďarskyPolsky



Onslaught

9 duben 2008 08:23
     Onslaught je hra typu "braň svou základnu", až na to, že útočníci se snaží dostat do Oblasti 51. Vy teď musíte zabít každého útočníka, který se pohybuje po cestě. K tomu máte čtyři různé typy střeleckých věžiček, ze kterých si můžete vybrat a upgrady, abyste je vylepšili.
Červené věžičky jsou rychlé, vražedné a dostřelí docela daleko, zároveň je ale dost nákladné je vylepšovat.
Modré věžičky mají velmi dobrý akční rádius, ničivost i rychlost. Ale se chovají nevysvětlitelně, takže mějte oči otevřené!
Zelené věžičky mají střední dosah, rychlost a sílu ničení. Upgradují se levně a mohou se spojovat dohromady (když se spojí, paprsek zesílí o 25%).
Žluté nejsou moc dobré v ničem... Ale když se dostatečně vylepší, tahle děťátka mohou na krátkou chvíli útočníka ochromit. Tyto věžičky se mohou taky někdy chovat podivně.
Ale ve hře je obměna. Jak v ní postupujete dále, získáváte čím dál více věžiček, které můžete použít. Takže čím déle žijete, tím jste silnější.
Jsou tu také 4 jednoduché modifikátory, které mohou zvýšit palbu atd. a 3 "výměnné věžičky", které mohou zdvojnásobit dosah a podobně. A nakonec je tu ještě jedna obměna: můžete věžičky spojovat! Spojením věžiček se vše mění. Je už na vás, abyste zjistili, kdy spojovat a které z nich...

Podrobit se od Wormhole
Přeložil burfy



Hry
Moonlights (Měsíční světlo)World of ArchoonJump Gear 2Studená fúzeLove Overdose
Crazy Mammoths - Blázniví mamutiJump Gear - RandomReboundsPumpkin SupplyRolling Turtle
Pepere a jeho prives - Flash gameAir Magic Pepere - Flash gameTwinSpin - StrategieAngry Birds Rio - Strategie41st Reality - Akce
Olympiáda figurín pro nárazovou zkoušku - ZábavaSmoke City - DobrodružstvíVzdušná obrana 3, poslední vzušný souboj - AkceDobytí světa - StrategieAvexome Cross '98 - Starší kousky
Bilboquet		Miners4KRingmaniaCapsulesZachraňte zemi
Jeden na jednohoBLockobanBabboon & přáteléRingmania 2Soccer challenge
Poslední vzkazy Poslední vzkazy
Zadne zpravy vzkazy :(
Musite se prihlasit a registrovat