Rolling Turtle - Hra
Adresar Hry
PortugalskyPortugalskyAnglickyFrancouzsky
Česky
FinskyTurecky



Rolling Turtle

15 kveten 2008 15:16
     Tady je hra, kterou jsem právě spustil na BonusLevel.org. Engin je inspirovaný hrou Jump Gear a samozřejmě jako u všech her na BL i tady můžete vytvářet a sdílet své vlastní levely (stejně jako třeba u Capsules). Hra bude uvedena také na pepere.org i s aktivovaným highscore, a to hned jak bude vytvořeno dostatek levelů.

Podrobit se od jp
Přeložil burfy



Hry
Moonlights (Měsíční světlo)World of ArchoonJump Gear 2Studená fúzeLove Overdose
Crazy Mammoths - Blázniví mamutiJump Gear - RandomReboundsPumpkin SupplyRolling Turtle
Perepe na skalach - Flash gameKapitán Pépére - Flash gameKumo Neko - StrategieVesmírný tučňák - StrategieSubmachine 2, Maják - Dobrodružství
Dots - StrategieWaterslide Slalom - ZábavaYeti Sports - ZábavaTransylmania - AkceThe Polyphonic Spree : Quest for the rest - Dobrodružství
Bilboquet		Miners4KRingmaniaCapsulesZachraňte zemi
Jeden na jednohoBLockobanBabboon & přáteléRingmania 2Soccer challenge
Poslední vzkazy Poslední vzkazy
  Profil     Zprava vzkaz spaceplant ( 16 kveten 2008 21:09) : Nice game JP and I like the concept of your site bonuslevel with user created levels, and an API for that purpose. Do you have your own server at home to host your websites or what hosting service do you use?
  Profil     Zprava vzkaz jp ( 18 kveten 2008 00:38) : Thx, the sites are not hosted at home it's a french company, a dedicated server.
Musite se prihlasit a registrovat