Planetary Orbital Defense - het spel
Links Spelletjes
FinsEngelsFrans
Nederlands
HebreeuwsItaliaansPortugeesPortugeesCatalaansDuitsTsjechisch


Planetary Orbital Defense

23 juli 2007 05:47
     POD is een "bescherm je dingetje"-spel (zoals Missile Strike of Bowmaster), en het is een van de beste die ik gespeeld heb. Benjamin Colwell (webmaster van IndieFlashArcade.com) heeft het gehele spel zelf gemaakt in ongeveer zes maanden tijd. Zijn vriend DJ Kuru composeerde de muziek elektronisch in zijn studio.
Je moet je stad beschermen tegen een klassieke soort buitenaardse wezens. Het spel biedt een groot aanbod aan vijanden en powerups, in een aangemaam roze atmosfeer. Verslavend. Het ontwerp van dit spel lijkt veel op een van Benjamin's vorige spelletjes (een uitmuntende Asteroid kloon), Q-Zoid.
Gebruik de muis om te richten en te schieten. Druk op A om van unit te veranderen, D om de powerup te activeren en Z,X om de tank te verplaatsen. De besturing is aan te passen.

Opgestuurd door IndieFlashArcade
Vertaald door NosobSpelletjes
MoonlightsWorld of ArchoonCold Fusion - Knikkers verwijderenJump Gear - RandomLove Overdose
Jump Gear 2Crazy Mammoths (Сумасшедшие Мамонты)ReboundsPumpkin SupplyVeggie Fling
Pépère en zijn auto - Flash spelletjeKapitein Pépère - Flash spelletjeSnowboard Madness - SportA triangle Morning's Which-Way Adventure - AvontuurRotatie spel - Strategie
Oshidama - StrategieCrypt raider - StrategieThe dark complex - AvontuurHovercrafty - LeukSpaceman Bob's great escape - Actie
Ringmania 2Bilboquet gameRingmaniaCapsulesMiners4K
Save the earthSoccer challengeBabboon & friendsRolling TurtleOne On One
De laatste berichten De laatste berichten
Geen berichten :(
Je moet ingelogd zijn en geregistreerd om hier te kunnen posten.