Planetary Orbital Defense - het spel
Links Spelletjes
FinsEngelsFrans
Nederlands
HebreeuwsItaliaansPortugeesPortugeesCatalaansDuitsTsjechisch



Planetary Orbital Defense

23 juli 2007 05:47
     POD is een "bescherm je dingetje"-spel (zoals Missile Strike of Bowmaster), en het is een van de beste die ik gespeeld heb. Benjamin Colwell (webmaster van IndieFlashArcade.com) heeft het gehele spel zelf gemaakt in ongeveer zes maanden tijd. Zijn vriend DJ Kuru composeerde de muziek elektronisch in zijn studio.
Je moet je stad beschermen tegen een klassieke soort buitenaardse wezens. Het spel biedt een groot aanbod aan vijanden en powerups, in een aangemaam roze atmosfeer. Verslavend. Het ontwerp van dit spel lijkt veel op een van Benjamin's vorige spelletjes (een uitmuntende Asteroid kloon), Q-Zoid.
Gebruik de muis om te richten en te schieten. Druk op A om van unit te veranderen, D om de powerup te activeren en Z,X om de tank te verplaatsen. De besturing is aan te passen.

Opgestuurd door IndieFlashArcade
Vertaald door Nosob



Spelletjes
MoonlightsWorld of ArchoonJump Gear 2Cold Fusion - Knikkers verwijderenLove Overdose
Crazy Mammoths (Сумасшедшие Мамонты)Jump Gear - RandomReboundsPumpkin SupplyRolling Turtle
Pépère on the rocks - Flash spelletjeKapitein Pépère - Flash spelletjeBlok-knul - Oude spellenMagic pen - LeukManic Mundi - Strategie
Create a ride - tuner edition - MotorsportMTV obsessed - Oude spellenThor Towers - ActieFunambule ( Funambulist ) - LeukUchu Force - ウチューフォース - Actie
Bilboquet gameMiners4KRingmaniaCapsulesSave the earth
One On OneBlockobanBabboon & friendsRingmania 2Soccer challenge
De laatste berichten De laatste berichten
Geen berichten :(
Je moet ingelogd zijn en geregistreerd om hier te kunnen posten.