Hakemisto Pelit
EnglantiRanska
Suomi
TšekkiPortugaliPortugaliItaliaPuolaSaksaTurkkiNorjaHollantiEspanjaHepreaTanskaRomaniaSlovakkiUnkariRuotsiKatalaaniKroaattiKreikkaAlbaaniKiina (yksinkertaistettu)VenäjäEsperantoJapaniAuta meitä kääntämään omalla kielelläsiArabiaKoreaSloveeniEstonianIcelandic

Uutiset - Nettipelit


46 Uutiset.
Mikäli haluat postittaa artikkeleitä tähän, ota yhteys webmasteriin.


20 toukokuu 2004 Pépèren uusi seikkailu!
     Tässä tulee Pépèren uusi seikkailu: Pépère ja hänen matkailuvaununsa! Vain sinua varten!

Lisäksi eilen saimme kuulla lisää järistyttäviä uutisia: sivuillamme on käynyt yhteensä 23000 vierasta!
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0)
Kääntäjä cubax04


13 toukokuu 2004 Saavutuksia 2
     Eilen täällä kävi 6000 vierasta, 11000 tänään kello 21.00 mennessä, mutta mitä on meneillään? Ennakoidaanpa hieman tulevaisuutt tämän kävijäryöpyn tiimellyksessä. Kiitos kaikille, jotka ovat kokeilleet Pépèren seuraavia seikkailuita! Ja kiitoksia hotellillemme, Free:lle, joka oli adrenaliiniryöpyn takana ja pyysivät minua optimoimaan skriptejä, mutta eivät sulkeneet sivujamme hetkeksikään.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0)
Kääntäjä cubax04


12 toukokuu 2004 Saavutuksia
     Köh...Köh..Eilen, 4000 vierasta tulivat pelaamaan Parkeeraamispeliä. Siitä on tullut todellinen tornado, ajattelin, koska alunperin postasin pelin osoitteen foorumiin ja kymmenelle ihmiselle...Kuitenkaan, älkää unohtako rekisteröidä sivujanne listalle, jookosta? (Vaikkakaan minulla ei juurikaan ole aikaa kelpuuttaa niitä kaikkia juuri nyt...)
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0)
Kääntäjä cubax04


26 huhtikuu 2004 Parkkeeraamispelin parhaat näytillä
     Parhaat tulosket Parkkeeraamispelissä ovat nyt tallennettu ja kaikkien nähtävillä. Parhaat ja huonoimmat parkkeeraajat - Hymyilkää! Teidät on videoitu (Vaatii Flashin 7-version).
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0)
Kääntäjä cubax04


25 huhtikuu 2004 Parkkeeraamispeli
     43 sivustoa on jo rekistöröitynyt osoitekirjaan ja 14 on odottamassa kelpuutusta. Pépèren seikkailuiden, flash-pelien tallentamisessa, joissa on tavoitteena parkkeerata Pépèren auto. Kiitokset menevät ensimmäisille osanottajille, PAL on tällä hetkellä iso tekijä kovalla tuloksellaan, 3 sekuntia. Kiitoksia sille henkilölle joka ilmoitti bugista pisteiden kanssa - me paneudumme siihen pikimmiten.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0)
Kääntäjä cubax04


11 huhtikuu 2004 Sivusto avattu
     Pepere.org -sivusto avattu 11. Huhtikuuta 2004.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0)
Kääntäjä cubax04

Pages : Edellinen  1  2  3