Drejtoria Lojrat

"Pépère ne det" Rregullat


lojaQellimi i lojes eshte te parkosh rrimorkion indietro nen arrat e kokosit. Per te filluar nje loje te re, kliko ne «Luaj» dhe perdor kursoret. Rimorkjoja quhet e «parkuar» kur piket e padukshme rreth saj jane te gjtha te bashkuara me zonen portokalli nen arra kokosi. Mos rikariko faqen per te rifilluar lojen, perdor butoni «Stop» per kete. Dhe mbi te gjitha, mos bej me hile, eshte shume e thjeshte te besh, dhe nuk ke ndonje interes.
rishkojeJu mundeni te shihni perseritjen e lojes se kundershtarit tuaj duke klikuar mbi rrethin jeshil majtas lart. Meqenese numri i perseritjeve eshte i lart,behet nje seleksionim ditor qe permban me te mirat dhe me qindra perseritje te zgjedhura rastesisht.
piketI 5000 rrezultatet me te mira mbahen ne database, 20 rrezultate me te mira lane te lidhme linke ne faqen kryesore. Vetem 1 renditje pikesh, mos u cuditni nqs perseritjet te meparshme do te fshihen.