Drejtoria Lojrat

"Pépère eshte bere i keq" Rregullat


lojaQellimi i kesaj loje eshte te parkosh makinen. Ju mund ti perdorni frenat e dores(tasti i hapesires) per te fituar sa me shume pike artistike qe te jete e mundur. Per te filluar lojen, kliko ne «Play» (Luaj) ose shtyp 's',dhe perdor kursoret per te nisur makinen. Makina eshte «Parkuar» kur pikat e padukshme rreth makines jane te gjitha ne kontakt mezonen gri te erret midis 2 makinash. Mos rikariko faqen per te rifilluar lojen, perdor butoni «Stop» per kete. Dhe mbi te gjitha, mos bej me hile, eshte shume e thjeshte te besh, dhe nuk ke ndonje interes.
rishkojeJu mundeni te shihni perseritjen e lojes se kundershtarit tuaj duke klikuar mbi rrethin jeshil majtas lart. Meqenese numri i perseritjeve eshte i lart,behet nje seleksionim ditor qe permban me te mirat dhe me qindra perseritje te zgjedhura rastesisht.
piketI 5000 rrezultatet me te mira mbahen ne database, 20 rrezultate me te mira lane te lidhme linke ne faqen kryesore. Vetem 1 renditje pikesh, mos u cuditni nqs perseritjet te meparshme do te fshihen.