Drejtoria Lojrat

"Pépère mbuluar ne debore" Rregullat


lojaQellimi i lojes eshte te kompletoni nje gjiro ne nje nga 2 pistat sa me shpejt qe te jete e mundur. Per te filluar lojen, kliko ne «Play» (Luaj) ose shtyp 's',dhe perdor kursoret per te nisur makinen. Mos rikariko faqen per te rifilluar lojen, perdor butoni «Stop» per kete. Dhe mbi te gjitha, mos bej me hile, eshte shume e thjeshte te besh, dhe nuk ke ndonje interes.
rishkojeJu mundeni te shihni perseritjen e lojes se kundershtarit tuaj duke klikuar mbi rrethin jeshil majtas lart. Meqenese numri i perseritjeve eshte i lart,behet nje seleksionim ditor qe permban me te mirat dhe me qindra perseritje te zgjedhura rastesisht.
piketI 2000 rrezultatet me te mira mbahen ne database, 20 rrezultate me te mira lane te lidhme linke ne faqen kryesore. Vetem 1 renditje pikesh, mos u cuditni nqs perseritjet te meparshme do te fshihen.