Spieleverzeichnis Spiele
EnglischFranzösischFinnischTschechischPortugiesischPortugiesischItalienischPolnisch
Deutsch
TürkischNorwegischNiederländischSpanischHebräischDänischRumänischSlowakischUngarischSchwedischKatalanischKroatischGriechischChinesisch vereinfachtAlbanischRussischEsperantoJapanischBitte helfen Sie uns, die Seite in Ihre bevorzugte Sprache zu übersetzen.ArabischKoreanischSlowenischEstnischIcelandic

Posteingang - "TooMuch"

Es gibt 16 neue Nachrichten
Nachrichten von 1 gesamt 16
TANETHEMAN
Profil
15 August 2006 12:20ikäs missä asut ja oikea nimes
jp
Profil
9 Oktober 2006 06:48Thank you for the translation of "make a simple game". That was a lot of work.
Wormhole
Profil
9 Mai 2007 10:51Kiitos, onhan täällä mukavaa suomennella tekstejä, että muilla olisi helpompi ymmärtää. Sano, jos tarvitset apua johonkin, yritän auttaa parhaani mukaan. Ja onhan sinullakin muuta elämää, ettei peperessä tarvitse olla 24/7.

(Ja pitihän minunkin rekisteröityä, koska kaduin niitä minun webbisivuni mainostuksia. Jos on jotenkin mahdollista, voi joku muuttaa ne pelkäksi 'Wormhole'ksi.)
Wormhole
Profil
9 Mai 2007 14:36Joo, ei niitä nimimerkkejä ole aivan pakko muuttaa, mutta jos vain on mahdollista... Itse olen huomannut, että oletkin ollut jo aika pitkään täällä, joten nyt ymmärränkin paremmin nuo suomennosten määrät... Ja muuten, arvaappas kuinka paljon repesin tuolle hakemiston etusivulle. 4 minun suomennosta (varmaankin sinun korjausten kautta) ja yksi täysin sinun... Hehheh! Pitäisi varmaankin pitää jotain rajaa...

Onko muuten kannattavaa hakea Valvojan virkaa? Siis en nyt tarkoita rahallisesti. Vaan ihan sitä, että onko siinä liikaa varjopuolia tai jotain?
Wormhole
Profil
11 Mai 2007 19:50Tiedätkös miten pitäisi toimia, jos huomaa pelin (kuten olikohan jokin Barbados) olevan "kadonnut" eli linkin vanhentuneen? Onko siihen jokin nappula kenties?
Wormhole
Profil
16 Mai 2007 10:34Repsistä... Nyt se etusivu on kokonaan minun suomennoksia täynnä. Eikö niitä muiden juttuja olekaan? (Ja tänään täytän 15 vuotta!)
Wormhole
Profil
16 Mai 2007 15:28Ei heh... http://www.youtube.com/watch?v=jnV7Nydf9L4&mode=related&search=

Mitäs sinä äänestit viisuista?
Wormhole
Profil
21 Mai 2007 10:21Aah! Missä päin muailmaa mie nyt oon? Onko se tuo GoWild (sija 80) vai jotain muuta?

(Kyllä, en ole kauhean järkevä, jos en huomaa olevani hyvä jossain.)
Wormhole
Profil
23 Mai 2007 11:04Mitäs ihmettä nuo meinaa, siis nuo numerot? Tarkoittaako ne kuinka moneen pelin suomennokseen on osallistunut tai vastaavaa...?
Wormhole
Profil
23 Mai 2007 12:34Siis jos nyt vähän selvennän kysymystä, niin tarkoitatko kuinka monta kirjainta on suomennoksiin yhteensä naputellut..?
Wormhole
Profil
24 Mai 2007 12:32Jaahas, taisipa suomennokseni juuri pidentyä elämänopetuksilla. Ei sentään. Ja oli jo aikakin saada jonkun muunkin suomennoksia etusivulle. Kyllästyin katsomaan noita virheitä teksteissä.
Wormhole
Profil
13 Juni 2007 15:19Pyydän anteeksi epäaktiivisuuttani viimeaikoia, nimittäin tuo Aapeli.comi uudistui, niin piti sitten tehdä yökaupalla tekstejä ja korjauksia. Nyt alkaa olla ohi. Pääsen taas suomentelemaan!

Ja muuten, jos olet jättänyt jonkun TV-ohjelman taakse, mutta haluat kuitenkin katsoa sen, voit tarkistaa alla olevasta linkistä löytyykö ohjelmasi sieltä! (Löytää myös elokuvat, musiikkiviideot sun muut)
http://www.tv-links.co.uk/index.do
Wormhole
Profil
19 Juni 2007 09:13Äsh... Lähti juuri joku Megaman käännös, jonka lopussa tagi on väärä. Arvaa potuttaako, kun painaa juuri nappia ja huomaa virheen. Hiiresi kiirehtii 'x' napille ja kun matkasta on jäljellä sentti sivu latautuu. Damn...

YLE on muuten ottanut oppia tuosta tv-links hommasta. Nythän on näet se Areena...
Wormhole
Profil
13 August 2007 05:04Moi taas! Miksi tuolla ei ole mitään käännettävää ja mittari näyttää, että olisi yli 50 kpl käännettävänä?

Ja muuten, se haastattelu Peperen ja Abandonwaren kanssa on aika epäreilu, jos kilpamittaria katsotaan. n. 1/5 tekstistä oli HTML-tageja. Mutta toisaalta sai siinä olla kirjoitusta pitemmän päälle...
la bomba
Profil
2 September 2007 09:27no kiitos
Wormhole
Profil
7 September 2007 17:38Juu, Suomi ei luovuta. JP sanoi että ei ole enää mitään suomennettavaa. Olen aika ylpeä, kun Suomi on yksi kolmesta, jotka ovat täysin suomennettuja. Nyt käy aika pitkäksi, kun ei ole suomennettavia. Varastossa esittelyjä taitaa olla päälle viidenkymmenen... Toivottavasti edes jotain tulee... Jean ehdotti muuten minulle valvojuutta...
Seite 1  


Du musst eingeloggt und registriert sein, um eine Nachricht schreiben zu können.