Links Spelletjes
EngelsFransFinsTsjechischPortugeesPortugeesItaliaansPoolsDuitsTurksNoors
Nederlands
SpaansHebreeuwsDeensRoemeensSlowaaksHongaarsZweedsCatalaansKroatischGrieksAlbaneesVereenvoudigd ChineesRussischEsperantoJapansHelp ons met vertalen in jouw favoriete taal!ArabischKoreaansSloveensEstischIcelandic


Gezelschaps spellen


Gezelschaps spellen - 56 Spelletjes
Terug  1  2  3  4  5  6  Volgende  
Yaris Multiplayer
Toyota heeft een multiplayer racespel uitgebracht. In het spel ben je de blauwe auto en moet je de zwarte pillen pakken voor de rode auto, vervolgens moet je naar de uitgang gaan. De hoofdzaak van dit spel is het multiplayer aspect. Jammer genoeg waren er geen speler toen ik het speelde. Ik hoop dat ze er nu wel zijn.
  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(6) - Opgestuurd door jp / Vertaald door anonymouse
Death Valley Racer
Dit is een 3D race-spelletje met snelle buggy's. De 3D-engine is goed en vloeiend.
Je kan alleen spelen of online tegen andere spelers. Hierbij kan je kiezen tussen race of snelste tijd.
  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(0) - Opgestuurd door jp / Vertaald door To1ne
Geosense - Kaartgevoel
Geosense laat je tegen internationale aardrijkskunde nerds spelen, zonder dat je jezelf moet inschrijven (klik op 'Visit' (Bezoek)). Speel tegen menselijke tegenstanders of alleen om te oefenen. Locatiseer de steden op de wereldkaart om punten te vergaren en versla je tegenstander.
  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(0) - Opgestuurd door jp / Vertaald door Niek, Nikos.
Atari play
Atari is alive! You can find on this page a couple of very interesting flash games that only require a free membership. Famous multiplayer games : Monopoly, Scrabble and YahtzeeĀ®, Boggle and Battleship. Online java adaptations of old Atari arcade games : Lunar lander, Missile command and Super breakout among many others.
[VertaalNederlands]   [Verstuur een verbeteringEngels]
Opmerkingen(3) - Opgestuurd door jp / Vertaald door jp
Asteroids Mulltiplayer
Despite there aren't any asteroids in this game, it uses the same design and the same controls as the famous Asteroids game. You fight in real time against other human players like you, unfortunately the server is very ofen full.
[VertaalNederlands]   [Verstuur een verbeteringEngels]
Opmerkingen(6) - Opgestuurd door jp / Vertaald door jp
ZwoK!
From Sony's Playstation Europe website comes this highly addictive browser-based turn-based multiplayer game similar to the famous Worms, or also Tanks, the Conquer Antartica game and the Bowman game. Excellent job by the folks at Bloc Media in the UK, who also made 2 games already reviewed here : Pop pirates and Stackopolis. Quick registration before playing and then choose a team. Move your buddy with the keyboard arrows and adjust your shoot with the mouse.
[VertaalNederlands]   [Verstuur een verbeteringEngels]
Opmerkingen(6) - Opgestuurd door jp / Vertaald door jp
Bommenoorlog
In dit spel, dat duidelijk geinspireerd is door de film Tron, vecht je tegen een tegenstander door energieballen naar hem (of haar) te gooien, en zijn schoten te ontwijken. Er is een groot zwart gat tussen jou en je tegenstander, waarin soms fijne powerups verschijnen. Gooi een bal tegen de bonus aan om hem te pakken. Je hoeft alleen maar in te loggen met een e-mailadres (dat niet geverifiƫerd wordt) en dan kan je in multiplayermode spelen. Beweeg met de pijltjestoetsen, druk de spatiebalk eenmaal in om de richting te bepalen, en eenmaal om te beginnen met schieten.
  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(2) - Opgestuurd door jp / Vertaald door Peti
Travian
Travian is een enorm online multiplayerspel waarbij je kan vechten tegen duizenden andere spelers. Dit spel is gratis, maar je kan een premium account aanschaffen met extra features. Je neemt de macht van een klein dorp over, en je moet economische en militaire macht opbouwen door de ontwikkeling van land en de constructie van gebouwen en legers.
  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(3) - Opgestuurd door jp / Vertaald door Peti
Mini Golf Multiplayer
De titel zegt het al. De interface is zeer eenvoudig, kies een naam en meld je aan (e-mail is niet noodzakelijk). Vervolgens daag je een vriend uit op 18 holes. Flashgames247's spellen zijn niet altijd van de beste kwaliteit en dit is niet het beste minigolf spel ooit gemaakt maar de multiplayer mogelijkheid maakt het spel zeer de moeite waard.
  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(1) - Opgestuurd door jp /
Gewoon letters
Dit is een spel voor meerdere spelers dat voor Flash Communication Sever door Stefan van flashcomguru.com is ontworpen. Maximaal 50 spelers slepen en plaatsen letters op de zelfde koelkast om woorden te vormen en te communiceren. Een interesant experiment, zeker de moeite waard om te proberen.

  [Verstuur een verbeteringNederlands]
Opmerkingen(2) - /
Terug  1  2  3  4  5  6  Volgende  
Zend een nieuw spel naar deze categorie