Hakemisto Pelit
EnglantiRanska
Suomi
TšekkiPortugaliPortugaliItaliaPuolaSaksaTurkkiNorjaHollantiEspanjaHepreaTanskaRomaniaSlovakkiUnkariRuotsiKatalaaniKroaattiKreikkaKiina (yksinkertaistettu)AlbaaniVenäjäEsperantoJapaniAuta meitä kääntämään omalla kielelläsiArabiaKoreaSloveeniEstonianIcelandic

Postilaatikko - "Wormhole"

Täällä ovat 13 Uudet viestit
Viestin lähettäjä 1 yhteensä 13
TooMuch
Profiili
9 toukokuu 2007 09:57Tervetuloa remmiin.. hyvä saada lisää suomenkääntäjiä kun ollu vähässä.
TooMuch
Profiili
9 toukokuu 2007 14:25Jep.. epäilen että niitä nimimerkkejä voi muuttaa, mutta jos joku tietää varmaksi niin jp eli sivun ylläpitäjä (kai).
TooMuch
Profiili
9 toukokuu 2007 14:27Niin ja ite en todellakaan ole sitä 24/7 täällä. Välillä käyn kattelemassa ja kun admini olen nyt jonkun aikaa ollut niin noita käännöksiä sitten hyväksyn jne.
TooMuch
Profiili
10 toukokuu 2007 08:48Ei kannata mitään rajaa pitää, hyvä vaan jos tekstiä tulee ja käännöksiä syntyy.. eikä valvojan virassa oikeestaan ole mitään varjopuolia. Ite päädyin niin että olin ollut jo aika kauan "perus"jäsen niin sitten kysyivät että haluanko... mutta aina kannattaa kysyä jp:ltä, varsinkin jos osaat useampaa kieltä niin suuremmalla syyllä.
TooMuch
Profiili
10 toukokuu 2007 08:50Valvojan homma eroaa siinä vaan että muiden kääntämät jutut tulee tonne mistä ne sitten hyväksytään (joskus voi korjata jos on virheitä) tai sitten hylätään jos on täyttä roskaa. Muuten on ihan samanlaista ollu toistaseks.
TooMuch
Profiili
13 toukokuu 2007 14:28Hmm.. tuskin, edelleen voin vaa sanoo et ilmota pääjehulle eli jp:lle siitä niin yleensä on korjannu sen. Tai sit jos täällä oli joku Palaute tms. yhteydenotto niin ehkä siitäkin.. ei oo kokemusta.
TooMuch
Profiili
18 toukokuu 2007 10:28Aa joo, tuli muutama päivä välii tohon mut siis onneks olkoon vaikka vähän myöhässä.. ja viisuista en äänestäny ketää mut tykkäsin kyl siitä voittajasta et iha hyvä.
TooMuch
Profiili
21 toukokuu 2007 07:03Onneks olkoon, oot päässy TOP-listalle..
TooMuch
Profiili
23 toukokuu 2007 06:16Tarkoitin siis tuota kääntäjien TOP-listaa.. tuolla pyöreitten lippujen seassa kun on toi oranssi TOP-nappi. Sijotukset menee kai sen mukaan, kuinka monta merkkiä on kääntäny.
TooMuch
Profiili
24 toukokuu 2007 07:26Joo just niin.. aikaisemmin tuli aina yksi "piste" per peli, mutta sitten kun joissain on pidempiä ja joissain lyhyempiä tekstejä niin vähän epäoikeudenmukaista. Tuo näyttää sitten kaikki kirjaimet, numerot ja merkit mitä on kääntänyt täällänäin.
TooMuch
Profiili
13 kesäkuu 2007 15:55Juu ei tarvitse mitään anteeks pyydellä, itsekin vähän sortunut samaan. Ja joo kiitti linkistä, joskus kuullukki tosta mut hyvä tietää.
TooMuch
Profiili
27 kesäkuu 2007 15:48Joo noista virheistä nii ainakin ite yritän valvojana sitte tarkistaa ja korjata noita virheitä.. joku muu on ton kyseisen jutun tarkastanu nii en tiiä miten kävi. Ja Ylen areenasta oon kuullu mut en oo enempää perehtyny. On kyl tullu käytyy täälläki tosi harvoin kuten tästä viestistä näkee, "muutama" päivä meni että vastasin.
TooMuch
Profiili
1 syyskuu 2007 13:13Säähän oot ollu ahkerana.. itellä menny muissa merkeissä tässä aika kun oon siinä iässä että armeijaa pitäs käydä. Mut hyvä että täällä joku Suomen lippuakin pitää korkeella. Ja joo, noi mittarit saattaa välillä kai sekoilla et en siitä osaa sen enempää sanoo.
Sivu 1  


Jotta voit lähettää viestin, täytyy sinun olla rekisteröitynyt ja sisäänkirjata itsesi.