Hakemisto Pelit
EnglantiRanska
Suomi
TšekkiPortugaliPortugaliItaliaPuolaSaksaTurkkiNorjaHollantiEspanjaHepreaTanskaRomaniaSlovakkiUnkariRuotsiKatalaaniKroaattiKreikkaKiina (yksinkertaistettu)AlbaaniVenäjäEsperantoJapaniAuta meitä kääntämään omalla kielelläsiArabiaKoreaSloveeniEstonianIcelandic

Uutiset - Nettipelit


48 Uutiset.
Mikäli haluat postittaa artikkeleitä tähän, ota yhteys webmasteriin.


18 heinäkuu 2023 Flash is alive, Pepere is alive!
     Er.. well, as you know, Flash is dead since the 1 jan 2021. And our dear pepere is a site games made with Flash. BUT. For those. Who still wants. To play the games. You can install the Flashbrowser. What is this? It's an open source browser (based on Chromium which is also open source), that uses the latest flash plugin released by Adobe in 2020. As far as I can know, it's safe, at least on Pepere games.
Happy holidays to all of you and see you very very soon for next update (in 10 years).
[KäännäSuomi]   [Lähetä korjausEnglanti]
Kommentit(2)Lähettäjä jp
Kääntäjä jp


15 huhtikuu 2019 Backend update
     The site was storing passwords in clear until now in the database, this was a risky situation in case a hacker breaks into the database. From now on, it's fixed, passwords are hashed and old passwords have been hashed too. I've wanted to do this for a long time, and I'm glad it's done now.
[KäännäSuomi]   [Lähetä korjausEnglanti]
Kommentit(1)Lähettäjä jp
Kääntäjä jp


7 marraskuu 2017 Huge update
     HUUUUUUUGE UPDATE ON PEPERE.org!!!

Nope... kidding... I just added the "Cookies consent" banner which is a mandatory thing on all EU sites now.

Pepere is 13 years aold now, and still alive (kind of).

I'm still alive too and making games, but not Flash games anymore, only iOS and Android. I'm releasing a new game called "BoneSwiper" in a couple of days on iOS and Android. It will be free so check it out.

Seriously, if you're reading this article on an deserted 13 years old site, you're a rock star. Big hugs to all!
[KäännäSuomi]   [Lähetä korjausEnglanti]
Kommentit(8)Lähettäjä jp
Kääntäjä jp


23 toukokuu 2011 A post every year ?
     I wanted to post something on pepere.org and I just realized that I posted exactly one year ago! I'm as regular as clockwork!

I'm very busy with my indie game developer job right now but I'm still visiting pepere.org and adding new games in directory every week.

Want to see some of my iPhone games? I plan to make new Flash games soon, so stay tuned

If you want to reach me, the fastest way is to use twitter. Post a tweet starting with @jpsarda and I'll answer quickly.
[KäännäSuomi]   [Lähetä korjausEnglanti]
Kommentit(1)Lähettäjä jp
Kääntäjä jp


23 toukokuu 2010 40 000 jäsentä
     Pepere.orgin 40 000 jäsen oli tyttö Puolasta. cinek595 Hän ei voita mitään, mutta onnea joka tapauksessa.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0)Lähettäjä jp


29 marraskuu 2009 Edge
     Tim Langdell suing anyone who uses the word "edge" without licensing it from him.
In an apparent move to band against Tim Langdell's over aggressive defense of the trademark "EDGE", a number of indie developers have made announcements today that their games will incorporate the EDGE name.

The world is crazy .
[KäännäSuomi]   [Lähetä korjausEnglanti]
Kommentit(2)Lähettäjä jp
Kääntäjä jp


18 syyskuu 2008 Yksinkertainen pisteiden lähetys
     Tämä uutinen on tarkoitettu Flash-pelien kehittäjille.

Korkeimpien pisteiden lähetyskoodi on muuttunut ollakseen mahdollisimman yksinkertainen.

Nyt sinun tulee vain kirjoittaa tämä koodipätkä peleihisi:

ExternalInterface.call("saveGlobalScore",score);

Voiko se muuttua helpommaksi?
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(4)Lähettäjä jp
Kääntäjä Wormhole


20 helmikuu 2008 Vielä elossa
     Pepere on vielä elossa!

Ei niin monia uusia pelejä ole peperessä ollut, mutta vielä lisätään kolme viikossa Hakemistoon Wormholen avustuksella, sekä ...

Olen työskennellyt paljon uuden projektin kanssa, uusi sivusto ja uudet pelit. Uusi sivusto on testikäytössä täällä : Bonus Level . Org. Jos haluat testata sitä (nyt se ei ole erittäin hauskaa, vain testausta), tarvitset kutsun. Kirjoita tänne saadaksesi sellaisen (lähetän sen Yksityisenä).

Kapselin pelaajat tajuavat heti, että BonusLevel.org on inspiroitunut tuosta pelistä. Kapselit on uskomaton seikkailu, jossa on yli 322 virallista tasoa ja 500 hyväksyttyä tasoa joita yhteisö on tehnyt! Ajattelin, että olisi hyvä idea rakentaa sivusto joka on omistettu online editori peleille.

Toistaiseksi, vain 1 peli lisätty BL:ään, mutta pian 1 uusi peli tonypalta ja 1 uusi peli minulta (peliä kutsutaan Rolling Turtleksi, jossa käytetään samantapaista koneistoa kuin Jump gearissa). Ja jokupäivä Jump gear 2 julkaistaan BL:ässä. Pysy ajan tasalla.

Toivottavasti pelit jotka ovat BL:ässä ovat pelattavissa pistein myös Pepere.orgissa.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(7)Lähettäjä jp
Kääntäjä Wormhole


19 toukokuu 2007 Pian tulossa uusi peli
     Uusi pepere-peli tulossa pian. Se on pieni ajantappopeli nimeltään "Crazy Mammoths", jossa jäätyneet mammutit kilpailevat keskenään. Tässä muutama kuva:
Testaajat ovat tervetulleita.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(20)Lähettäjä jp
Kääntäjä TooMuch


6 huhtikuu 2007 Jälleen kovalevy kaatui
     Valitettavasti, taas kerran, pepere.orgin serverin kovalevy kaatui. Tällä kertaa levyltä ei kadonnut yhtään tietoa (luojan kiitos), joten esimerkiksi kaikki Kapselit-pelin kentät ovat tallella .
Oltuaan kaksi päivää kaatuneena, sivut ovat taas pystyssä, vaikkakin ne voivat vielä hieman takkuilla.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1)Lähettäjä jp
Kääntäjä TooMuch


13 tammikuu 2007 Etsitään beta-testaajia ja kenttäsuunnittelijoita!
    
Seuraava peli on nimeltään "Capsules". Se on tavallaan web2.0-peli, missä jäsenet voivat tehdä omia kenttiä. Systeemi on täysin uusi, joten tarvitsen testaajia tarkastamaan, että kaikki toimii kunnolla. Testaajien on puhuttava joko englantia tai ranskaa. Tavoitteena on myös luoda muutamia hyviä kenttiä peliin testaamisen lomassa. Jos olet kiinnostunut, kirjoita minulle, niin otan yhteyttä kun testaaminen voi alkaa.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(23)Lähettäjä jp
Kääntäjä TooMuch


2 tammikuu 2007 Hyvää Uutta Vuotta 2007!
     Hei kaikki! Hyvää uutta vuotta ja kaikkea hyvää vuodelle 2007!
Työskentelen vieläkin uusien pelien parissa. Tietenkin työn alla on vielä "Jump gear Level Edition", mutta sitä ennen tulee peli (tai kaksi). Miksi? Koska haluan testata uuden kenttäeditorin ja jakamistoiminnon jollakin yksinkertaisemmalla pelillä kuin Jump Gear. Tämä uusi systeemi mahdollistaa uusien kenttien tekemisen ja niiden jakamisen muillekin pelaajille. Kenttien julkaisua kuitenkin valvotaan, joka tarkoittaa, että jotkin kentät (huonosti tehty, tylsä, jo nähty...) eivät pääse muiden pelaajien pelattavaksi. Vain innovatiiviset ja uudenlaiset kentät tullaan hyväksymään.

Vuodelta 2006


- 2xFlash -osioon on lisättiin 30 uutta peliä. Emme ole ammattitaitoisia pelintekijöitä, mutta pyrimme tuottamaan innovatiivisia ja mukavia pelejä. Kiitos kaikille pelintekijöille, jotka luottivat pepere.orgiin ja lisäsivät pelinsä.

- X-man on edelleen meidän maailmanmestari, mutta yusuf123 ja abdussamed oppivat todella nopeasti, joten jännitettävää riittää.

- Jump Gear on saavuttanut suuren suosion: 400000 kokeilua vain 5 kuukautta sen jälkeen, kun peli julkaistiin. Erityiskiitokset käyttäjille Yanism38, abdussamed ja muille todella hyville pelaajille mielenkiintoisesta taistelusta parhaista tuloksista.

Mitä seuraavaksi?


- Uusi kenttienjako-toiminto.

- Uusia pelejä.

- Nettisivujen kehitys (mm. suosikit, email muistutukset, "kuka on onlinessa"... ).
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2)Lähettäjä jp
Kääntäjä TooMuch


18 heinäkuu 2006 Kuinka tehdä yksinkertainen Flash -peli?
    
Saan usein sähköpostiviestejä, joissa kysytään: "Hei, voitko kertoa miten ja missä aloittaisin tekemään omaa Flash -peliä?".

Tuohon ei ole helppo vastata. Annan tässä ohjeessa muutamia hyödyllisiä linkkejä (englannin kielisille sivuille) ja kerron hieman muutakin. Älä unohda, että Flash on vain työkalu. Tämä ohje keskittyy pelin tekniseen osa-alueseen, mutta älä unohda, että pelissä on muitakin osa-alueita: tasosuunnittelu, pelimekaniikka, grafiikat, ja kaikkein tärkein, pelin täytyy olla hauska ja innovatiivinen.
...Lue lisää...

  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(13)Lähettäjä jp
Kääntäjä jese


13 toukokuu 2006 Mitä uutta?
    
Näinä päivinä on lisätty monia uusia pelejä sivulle. Erinomainen myDiamon tekijänä allardp, tämä hyvä java peli miners4K, ja Fastshoot 2, jatko-osa tekijänäänmig, joka kehittyy joka kerta lisätessään peliä pepereen. Viimeaikaisemmat, Cold fusion ja Cyballs (suosikkini), on lisätty, kiitos qplaygames.

Kiitos kaikille pelintekijöille, jotka uskoivat pepereen ja lähettivät pelinsä. Haluan myös muistuttaa, ettäpelintekijät pitävät palautteesta. Älä epäröi lähettää palautetta ja arvostella heidän tekemiään pelejä..


SoccerChallenge, seuraava pepere -peli...

Monet ovat huomanneet jo, että Ringmania 2 on valmistunut. Olenkin saanut siitä hyvää palautetta, joka tekee minut iloiseksi.

Seuraavan pepere -pelin teema on jalkapallo. Se on lähes valmis ja on nimeltään "Soccer Challenge" ^_^ ...

Ajatellen näitä nettisivuja, haluaisin kehittää foorumin helpottaakseni ja auttaakseni pelinkehittäjiä. Haluaisin myös lisätä jäsenille uusia palveluja, kuten muistutukset kun uusia peli ilmestyy. Olisi myös mielenkiintoista lisätä pelejä "pepere fights -osioon". Lopuksi, mielestäni äänestyksen luominen sivuille, olisi hyvä tapa saada tietää jäsenten mielipiteet kehitysideoista. Mutta näihin asioihin palaamme ajan kanssa, pääasia on kuitenkin uusien pelien tekeminen ^_^.


  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(6)Lähettäjä jp
Kääntäjä TooMuch


27 maaliskuu 2006 Musta sunnuntai Ranskan internetille
     Redbus Interhouse (Pariisi), Data Center, on paikka jossa välineemme ovat, koki suuren sähkökriisin eilen. Tuhannet ranskalaiset nettisivut sammuivat, myös Pepere.org. Arvionti pääajurista tehdään tänään. Pepere.org saattaa olla horjuvalla tasolla jälleen kerran.
Pyydämme anteeksi kaikesta epämukavuudesta.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0)Lähettäjä jp
Kääntäjä Wormhole


22 tammikuu 2006
     Olemme pahoillamme ilmoittaessamme seuraavasta, mutta serverimme kaatui tänään. Tietokanta palautettiin vastaamaan tilaa yhdeksäntenä päivänä tammikuuta. Menetimme paljon tietoa ja olemme pahoillamme, että aktiivisten käyttäjiemme tulokset ja käännökset eivät tallentuneet.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2)Lähettäjä jp
Kääntäjä -olento-


31 joulukuu 2005 Hyvää uutta vuotta 2006!
     Täksi uudeksi vuodeksi, Pepere.org on tietenkin tekemässä uutta peliä. Pääidea on valmis, mutta sen kehittäminen tulee olemaan kovaa työtä. Suunnittelen myös jatkoa Ringmanialle.

Yritän myös kehittää pepere.org:n käyttöliittymää, lisäämällä mahdollisuuden kommentoida pelejä sekä uutiset -osiota.

Lisään ehkä sivulle mahdollisuuden rahalliseen tukemiseen PayPalin avulla. Pelien kehittäminen ei ole päätoimeni, joten ainoa tapa julkaista lisää uusia ja parempia pelejä, on raha.

Vuonna 2005, 57 376 yrittäjän jälkeen pepere.org:n peleissä, onnittelut henkilölle X-man , josta on tullut "Pepere.org fights" -mestari. Olen varma, että Rodrigo.Riveros yrittää saada tittelin takaisin vuonna 2006. Muuten, te jotka piditte Orkutista, Rodrigo on tehnyt orkut pepere.org comunity.

Lopettaakseni, kuten aina, suuri kiitos pepere.orgin tukijoille ja kääntäjille ympäri maailmaa, jotka ovat kuluttaneet pienen ajan auttaakseen sivut kehittämisessä.

Hyvää uutta vuotta kaikille teille !
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(4)Lähettäjä jp
Kääntäjä TooMuch


9 lokakuu 2005 Ringmania on ilmestynyt!
     Ringmania, uusi pepere.org:n flash-peli on ilmestynyt! Pelin idea on Bubble Bobblen, Incasin ja Tetriksen yhdistelmä, mutta se tuo myös uusia ideoita. 17 kenttää (tällä hetkellä) vaikeutuvalla vaikeustasolla ja kenttäeditori on myös saatavilla. Kiitokset jäsenille nimeltään HB10 ja dewas heidän avustuksistaan.

Muuten, flash-player versio 8 on ilmestynyt, joten älä unohda päivittää sitä. Upgrade.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0)Lähettäjä jp
Kääntäjä TooMuch


15 elokuu 2005 Kiva uusi mini-peli
     Pitkä aika viimesimmistä uutisista... Pepere.org on vielä elossa. Tuomme vieläkin online-tavaraa, ja kaikilla parhailla online-peleilläkin, joita lisäämme päivittäin.
Ja haluaisin kiittää kek ärsyttävästä pelistä, jonka juuri lisäsimme 2xFlash-osioon!
Seuraavan pelin kehitys etenee mukavasti (nimeksi saattaa tulla Bubblemania)... Kuten tavallisesti, haluan kiitt'' koko joukkoa käännöksistä ja sen avustuksesta.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0)Lähettäjä jp
Kääntäjä Wormhole


11 toukokuu 2005 Pelejä, Pelejä ja enemmän pelejä
     Viimeisimmät uutiset:
1) Kuten varmaan huomaatkin, Pepere.org latautuu paljon nopeammin. Serverimme on nykyään aivan uudella linuxilla, jotta kokoajan lisääntyvät kävijät eivät haittaisi palvelua. Meillä on pian mahdollisuus ajatella moninpelejä.
2) Pisteytykset maiden mukaan ovat nyt auki 2xFlash-osastolla.
3) Listaudu/Poistu listalta päivittämällä profiiliasi.
4) Uusin pepere.orgin peli on tullut, se on sekoitus "Suojele linnaketta" ja "Asteroïds"eja, ja se perustuu Pelasta maailma pelin ohjaukseen.
5) Monta uutta peliä (Striking saints, Centrifuge, Diams, ...) on ladattuna 2xFlash-osastolle tekijöiltä. Kiitämme kaikkia kekseliäsyydestä ja luottamasta Pepere.orgiin.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0)Lähettäjä jp
Kääntäjä Wormhole

Pages : 1  2  3  Seuraava