Hakemisto Pelit
EnglantiTšekki
Suomi
RanskaEsperantoPuolaRomaniaPortugaliPortugaliSlovakkiTanskaKiina (yksinkertaistettu)

Vielä elossa

20 helmikuu 2008
     Pepere on vielä elossa!

Ei niin monia uusia pelejä ole peperessä ollut, mutta vielä lisätään kolme viikossa Hakemistoon Wormholen avustuksella, sekä ...

Olen työskennellyt paljon uuden projektin kanssa, uusi sivusto ja uudet pelit. Uusi sivusto on testikäytössä täällä : Bonus Level . Org. Jos haluat testata sitä (nyt se ei ole erittäin hauskaa, vain testausta), tarvitset kutsun. Kirjoita tänne saadaksesi sellaisen (lähetän sen Yksityisenä).

Kapselin pelaajat tajuavat heti, että BonusLevel.org on inspiroitunut tuosta pelistä. Kapselit on uskomaton seikkailu, jossa on yli 322 virallista tasoa ja 500 hyväksyttyä tasoa joita yhteisö on tehnyt! Ajattelin, että olisi hyvä idea rakentaa sivusto joka on omistettu online editori peleille.

Toistaiseksi, vain 1 peli lisätty BL:ään, mutta pian 1 uusi peli tonypalta ja 1 uusi peli minulta (peliä kutsutaan Rolling Turtleksi, jossa käytetään samantapaista koneistoa kuin Jump gearissa). Ja jokupäivä Jump gear 2 julkaistaan BL:ässä. Pysy ajan tasalla.

Toivottavasti pelit jotka ovat BL:ässä ovat pelattavissa pistein myös Pepere.orgissa.
  [Lähetä korjausSuomi]

Lähettäjä jp
Kääntäjä WormholeViimeisimmät viestit Viimeisimmät viestit
  Profiili     Viesti trkzgr ( 25 helmikuu 2008 13:31) : id like to test too
  Profiili     Viesti jp ( 25 helmikuu 2008 22:07) : I sent you an invite. Thx
  Profiili     Viesti spaceplant ( 25 huhtikuu 2008 19:20) : HAve you guys checked out Magic Pen yet? It's like crayon physics, but in flash, and actually better.
  Profiili     Viesti jp ( 28 huhtikuu 2008 09:14) : Yep it's a wonderful game, already in the waiting list of the directory
  Profiili     Viesti old games :-) ( 28 heinäkuu 2008 00:05) : <a href="http://www.pepere.org">Pepere</a> rocks!! :-)
Jotta voit lähettää viestin, täytyy sinun olla rekisteröitynyt ja sisäänkirjata itsesi.