Hakemisto Pelit
EnglantiRanska
Suomi
TšekkiPortugaliPortugaliItaliaPuolaSaksaTurkkiNorjaHollantiEspanjaHepreaTanskaRomaniaSlovakkiUnkariRuotsiKatalaaniKroaattiKreikkaAlbaaniKiina (yksinkertaistettu)VenäjäEsperantoJapaniAuta meitä kääntämään omalla kielelläsiArabiaKoreaSloveeniEstonianIcelandicMoottori urheilu


Moottori urheilu - 75 Pelit
Edellinen  1  2  3  4  5  6  7  8  Seuraava  
Race3D
Race3D-pelissä voit ajaa Fordin eri malleilla (Ka, Galaxy, Escort, Fiesta ja Mondeo) yli 8 radalla. On siis selvää, että peli on tehty Fordin mainostamiseksi, mutta silti se on hyvin sulava ja mukava pelattava. Eli hyvää työtä Fordin väki!
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
RollyRally
Flash-pohjainen rallipeli. Ei todellakaan parhaimmasta päästä omasta mielestäni, mutta haastava. Hieno slide-efekti ja outo, mutta todentuntuinen ja hienosti ajateltu ohjaus. Auton kokema täyspysähdys osuttaessa esim. nurmelle sen sijaan ei ole kovin loppuun asti ajateltu ominaisuus. Lisäksi (ainakin omalla selaimella) peli on japanin kielellä, joten on paha mennä arvailemaan, mitä auton ominaisuuksia parantelee ennen kisaan pääsemistä (kun ovat nuo hiraganat, katakanat ja kanjit vähän ruosteessa .
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Jauzaa
Babble Grand Prix -ajot
Ilmaisia flash-ajopelejä ei ole kovinkaan montaa. Tämä kyseinen ei ole maailmaamullistava, mutta ihan mukava kuitenkin. Kivana pikku yksityiskohtana pelissä on ns. haamuauto, joka ajaa sinun edellisen kierroksen, eli voit helposti katsoa ajatko paremmin vai huonommin. Pienenä vinkkinä voin sanoa, että kannattaa katsoa karttaa samalla kun ajaa, koska näkyvyys itse radalla ei ole kovin hyvä. Käytä pelaamiseen nuolinäppäimiä sekä välilyöntiä jarrutukseen.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Waterbomber
Tämä on hienosti tehty peli, sinun tehtäväsi on saada vettä lammista ja järvistä ja tiputtaa saamasi vesi tulipaloihin. Varo lintuja ja maata, äläkä anna lentokoneen sukeltaa, kun pääset veteen. Käytä nuolinäppäimiä säätääksesi koneesi nopeuden ja korkeuden. Peli on yllättävän addiktoiva. Pieni vinkki, koneesi on tehokkaampi, kun lähenet tulipaloa.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(4) - Lähettäjä pirlout / Kääntäjä Wormhole
Tanked Up
Ajat tankilla, jolla sinun pitää taistella itsesi 8 radan läpi. Ohjaa tankkia nuolinäppäimillä ja ammu toisia tankkeja hiirellä. Kestää hieman harjoitella, jotta saa tuntuman peliin, mutta se kyllä kannattaa.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Crash Course Football
3D-jalkapallopeli, jossa pelaajien tilalla on autot! Peli menee kutakuinkin samalla tapaa kuin oikeakin jalkapallopeli, käytä autojen ajamiseen nuolinäppäimiä.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(4) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Goggles: GoogleMaps lentosimulaattori
Goggles on hyvin mielenkiintoinen peli Mark Caswell-Danielsilta: normaali lentosimulaattori höystettynä Googlen karttapalvelulla. Valitse sijainti, jonka jälkeen voit ohjata lentokonetta nuolinäppäimillä. Käytä A ja Z näppäimiä nopeuden säätöön ja space-näppäintä ampumiseen. Suomesta mukana on Helsinki.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
wOne 2
Jatko-osa wOnelle. Samat näppäimet ja samat säännöt mutta tämä versio on hyvin paranneltu ja tarjoaa suuren valikoiman tasoja kuin entinen versio. Onnea!
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Vike91
Race
"Race" on Taro Iton tekemä ajopeli, jonka näppäimet ovat hyvin yksinkertaiset. Sinun ei tarvitse painaa kaasua. Käännä vain joko oikealle tai vasemmalle. Taistelet toisia pikkuautoja vastaan. 5 kierrosta 5 radassa. Yksinkertainen, japanilainen ja ennenkaikkea hauska peli.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Monsterikaara vapautettu
Uskomattoman suosion saaneen pelin Monster Truckin jälkeen Stimunation team on julkaissut jatko-osan candystand.com:ssa. Tässä uudessa versiossa voit muokata autoasi (väri, pyörien koko jne.). Kaasu/pakki ylös ja alas-nuolet, ja vasemmalla ja oikealla nuolella voit kääntää trukkia. Spacesta hyppää ja CTRL parantaa auton pitoa.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2) - Lähettäjä jp / Kääntäjä ozcar
Edellinen  1  2  3  4  5  6  7  8  Seuraava  
Liitä uusi peli tähän ryhmään