Fly Air France - Hra
Adresar Hry
ŠpanělskyHolandskyPolskyNorskyFrancouzskyPortugalskyPortugalskyItalskyNěmeckyAnglickyFinsky
Česky



Fly Air France

13 cervenec 2006 07:14
     Koncept této hry není nový, má něco společného s hrou Drifts. Ačkoli jsou grafika a způsob hry podobné, jsou zároveň dost jiné na to, aby ze hry udělaly příjemnou kratochvíli. Cílem hry je starat se o to, aby cestující byli spokojení a šťastní. K tomu musíte během letu sbírat "výhody" (to jsou ty modré symboly, které uvidíte na nebi). A jako každá letecká společnost budete chtít, aby cestující byli šťastní a tak se budete vyhýbat symbolům červeným, které jejich let znepříjemní. Čím více "výhod" posbíráte, tím déle a dále poletíte. Podle informací ve hře, pokud si povedete natolik dobře, že se dostanete na seznam highscores, můžete vyhrát pát letenek od Air France.

Podrobit se od jp
Přeložil burfy



Hry
Moonlights (Měsíční světlo)World of ArchoonJump Gear 2Studená fúzeLove Overdose
Crazy Mammoths - Blázniví mamutiJump Gear - RandomReboundsPumpkin SupplyRolling Turtle
Pepere a jeho prives - Flash gameSloni hra - Flash gameOuverture Facile (Easy opening) - DobrodružstvíGoal wall shooting 3D - SportyRoboclaw - Strategie
Hamtarův den - AkceCommando 2 - AkceDyson telescope game - Strategie8 planet - StrategiePath 4 Mouse - Zdůraznit
Bilboquet		Miners4KRingmaniaCapsulesZachraňte zemi
Jeden na jednohoBLockobanBabboon & přáteléRingmania 2Soccer challenge
Poslední vzkazy Poslední vzkazy
  Profil     Zprava vzkaz jennalynn6 ( 3 listopad 2006 19:01) : This game has great potential and if you had control over the speed of the plane so that you go move faster across the screen to pick up the "good stuff" then it would be a lot more fun. As it is, with you not being able to move more quickly it is almost impossible to keep the passengers happy.
Musite se prihlasit a registrovat