Drejtoria Lojrat

Perkthimi i adreses se internetit - Capsules


Capsules

Perkthimi i adreses se internetit - Lojra ne linje (2xFlash)FrengjishtAnglishtPortugezePortugezeRusishtSpanishtKineze e thjeshtuarJaponezeGjermanishtPolakeHungarisht
HollandezeRomanishtTurkishtSuedishtItalishtFinlandishtHebraishtNorvegjishtSllovakeKroate
ArabishtGrekeKoreaneÇekeDanezeEsperantoSlloveneKatalonjeShqipEstonisht
Icelandic

Capsules


Korrigjim i vjeterKorrigjim i ri
Capsules is a kind of [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Web_2]web 2.0[/url] puzzle game. All the levels are designed by the collaborative work of pepere.org members. You play and edit the levels by pressing the buttons displayed just above the game screen.
Capsules is a   [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Web_2]web 2.0[/url] puzzle game. All of the levels are designed by   collaborative work of pepere.org members. You can play and edit the levels by using the buttons   above the main game screen.


[b]For a quick play[/b], just play the official levels by clicking on the corresponding buttons [img]https://www.pepere.org/images/playhs.gif[/img]. All levels must be unlocked one after another. If you wish to go further, you can browse the whole levels and play them one by one. The rules are simple : [b]grab all the blue capsules and avoid the red ones[/b].
[b]For   quick play[/b], you can play the official levels by clicking on the link marked [img]https://www.pepere.org/images/playhs.gif[/img]. In this mode, all levels must be unlocked one after another - hence, if you wish to go further, you must play and complete each level in turn. The rules are simple : [b]grab all the blue capsules and avoid the red ones[/b].


You can (pepere.org members only) [b]create and share levels[/b]. Note that the process is moderated, and thus, levels with a lack of innovation will not make it to the public list. When you create a new level, you are provided with a [b]direct link[/b] (url) that you can send to your friends. We strongly advise you to play the offical levels before creating your own. The level editor is not easy to master, please have a look at those animated tutorials : [url=https://www.youtube.com/watch?v=yiwpG0ooim0][b]Tutorial 1[/b][/url]. Done with[url=https://www.camstudio.org/]CamStudio[/url], an excellent open source screen capture software.
You   (pepere.org members only) can [b]create and share levels[/b]. Note that the process is moderated, and   levels without innovation will not make it to the public list. When you create a new level, you are provided with a [b]direct link[/b] (url) that you can send to your friends. However, we strongly advise you to play the official levels before creating your own; the level editor is not easy to master, so please have a look at those animated tutorials: [url=https://www.youtube.com/watch?v=yiwpG0ooim0][b]Tutorial 1[/b][/url]. These tutorials were made with[url=https://www.camstudio.org/]CamStudio[/url], an excellent piece of open source screen capture software.

Music intro by [url=https://www.newgrounds.com/audio/view.php?id=1699615]Setu-Firestorm[/url].
Thank you to all beta testers for their help!

Music intro by [url=https://www.newgrounds.com/audio/view.php?id=1699615]Setu-Firestorm[/url].
Thank you to all beta testers for their help!e-mail


emri, pseudonimi, adrese interrneti (30 letters max), ky texst do te lidhet tek falenderimet.


Fut kodin njesoj si e sheh

Shpenzoni një minutë nga koha juaj e vlefshme për të përkthyer në gjuhën tuaj këtë listë fjalësh apo fjalishë. Grupi " Pépère " nuk ka mundësi të paguajë profesionistë. Nëse dëshironi që kjo adresë Interneti të jetë e lehtë për t'u përdorur nga bashkëkombësit tuaj dhe që ju të mos keni nevojë ta përktheni të gjithë listën, lërini bosh fjalët që nuk dini ose nuk doni t'i përktheni. Përkthimet do të vlerësohen shpejt dhe më pas do të paraqiten në faqen e Internetit.

Ju faleminderit shumë për ndihmën Tuaj!
  [Bej nje korrigjimShqip]
Perkthyer nga ebru,ebrubest