Hakemisto Pelit
EnglantiRanska
Suomi
TšekkiPortugaliPortugaliItaliaPuolaSaksaTurkkiNorjaHollantiEspanjaHepreaTanskaRomaniaSlovakkiUnkariRuotsiKatalaaniKroaattiKreikkaKiina (yksinkertaistettu)AlbaaniVenäjäEsperantoJapaniAuta meitä kääntämään omalla kielelläsiArabiaKoreaSloveeniEstonianIcelandicToiminta


Toiminta - 196 Pelit
Edellinen  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Seuraava  
Ball a'track
Sinun pitää ohjata hopeaa palloa läpi kentän, jonka seinät supistuvat, laajenevat, mutkistuvat, pienentyvät lisää ja nopeutuu niinkauan kunnes osut seinään. Kaikki pelit ovat Doingz:in tekeleitä, jotka löytyvät miepie.nl (Eng.). Sieltä tulee jotain uutta onlinepelien maailmaan ja näinollen ovat pelattavan arvoisia.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä miepie.nl / Kääntäjä Wormhole
Uchu-hyökkäys
Taas yksi mainio ampumis-peli babarageo.com:sta. Yksinkertainen pikseli grafiikka, hiirellä ohjaus, paljon vastustajia ja tason lopussa pomot erilaisilla käytöksillä. Nämä ovat asiast, jotka takaavat pelin viihtyvyyden.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Mörkö
Uchu Sota
Samalta tekijältä (kutsutaan "babara") kuin Boschvos, teki tämän loistavan ylhäältä kuvatun räiskintäpelin,missä ohjaat avaruus-alusta, jitä joudut pitämään ehjänä niin kauan kuin pystyt. Babara on suunnitellut paljon pelattavuutta, joka tarjoaa erittäin yksinkertaisen ohjauksen ja hienon määrän erilaisia vihollisia, avaruus-aluksia ja tasojen loppuvastuksia. Erittäin hyvä ja viihdyttävä peli.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä >Tume<
Babarageo Boschvos
Boschvos on todella hieno sivulta kuvattu avaruusräiskintä, jota vauhdittaa uusi kekseliäs konsepti: voit taistella tuhansia sinun tai muiden pelaajien valmistamia taistelualuksia vastaan. Editointimahdollisuus antaa sinun rakentaa oman aluksesi ja pelaaminen on viihdyttävää yksinkertaisen ohjauksen (hiiri) ja valtavan vihollisalus-kavalkadin ansiosta. Valitse kieleksi englanti tai japani ja paina "PLAY" aloittaaksesi pelin.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(7) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Metallikk
Conquer Antartica
Tässä pelissä on samantapainen pelitapa kuin Bowman-pelissä, paitsi että siinä seikkailee pingviinejä, joiden tehtävä on upottaa vastustava tiimi mereen. Keilausmoodissa sinun tarkoituksesi olisi saada "kaato", eli päästävä irti kaikista pingviineistä yhdellä ammuksella. Sitä voidaan pelata kaksinpelinäkin samalla näppäimistöllä, joka on muuten aika viihdyttävää.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Gunmaster - Onslaught
Gunmaster on Jason Reinsvoldin kehittämä flash-toimintapeli. Peli näyttää saaneen vaikutteita Heli Attack -sarjasta. Pelihahmosi on eliittisotilas, jonka on säilyttävä hengissä mahdollisimman pitkään. Vastuksena hahmollasi on muita sotilaita, helikoptereita ja lentokoneita. Edellämainittujen aseistus vaihtelee kivääristä pommeihin. Liikut vasen-oikea -suunnassa napeilla A ja D, välilyönnistä hahmosi hyppää (tuplapainallus saa aikaan kaksoishypyn), kranaatti heitetään näppäimillä E ja R, numerot 1-3 vaihtavat aseistusta ja hiirtä käytetään tähtäämiseen. Jousta (ase 2) käytetään Bowmanin tapaan, eli vedetään hiirellä ammuntasuunnasta poispäin - kauemmas tietää lisää voimaa ja ylös-alas -suunnassa määrität ampmakulman.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(4) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Jauzaa
Pop Pirates
Pop Pirates on hyvä ampumispeli, joka sijoittuu tietokoneesi sisälle. tehty Flashina. Nappaa piraattien varastamat musiikki-tiedostot ja yritä selvitä mahdollisimman pitkään elossa. Ohjaus on helppoa: Ammu ja liiku hiirelläsi.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Ninjamies
Ninjamies on kiinnostava sivulta kuvattu, kolmen oppilaan vuodessa tekemä tappelupeli. Kontrollit ovat muutettavissa ja oletus säädöt ovat: D:stä hyökkäys (nuolinäppäinten kanssa erikoishyökkäyksiä),S puolustaa ja välilyönnistä hyppää(tuplahyppy painamalla kaksi kertaa).
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä FinnJaeger
Combat Heaven
Yksi sotilas vastaan tankkipataljoonaa, ohjuksia, sinkoja ja ilmavoimia. Ohjaus: nuolinäppäimet ja X, välilyönti tai Ctrl aseenvaihtoon sekä hiiri ampumiseen. Erinomainen sotapeli, jossa ajoittain kiihkeitä toiminta hetkiä ja hauskuutta.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(3) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole www.taateli.com
RAF - Global rescue
Täältä tulee todella poikkeava arcade-flash peli, jonka teki Kerb yhtiöille: Royal Air Force ja freeloader. RAF-peliä on ehkä inspiroinut Australialaisten pelien menestys. Tämä perustuu Broderbundin vuonna 1982 tekemään klassikkoon Choplifter jonka Sega julkaisi arcadeksi vuonna 1985. Ohjaa kopteria käyttäen nuolinäppäimiä, ammu C-näppäimellä, Z hämäykseen ja välilyönti köyden pudottamiseen, jotta saat panttivangit helikopteriisi (Paina uudelleen nostaaksesi köyden).
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(3) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Edellinen  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Seuraava  
Liitä uusi peli tähän ryhmään