Hakemisto Pelit
EnglantiRanska
Suomi
TšekkiPortugaliPortugaliItaliaPuolaSaksaTurkkiNorjaHollantiEspanjaHepreaTanskaRomaniaSlovakkiUnkariRuotsiKatalaaniKroaattiKreikkaAlbaaniKiina (yksinkertaistettu)VenäjäEsperantoJapaniAuta meitä kääntämään omalla kielelläsiArabiaKoreaSloveeniEstonianIcelandicVanhat pelit


Vanhat pelit - 106 Pelit
Edellinen  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Seuraava  
Flash Element TD
Peli on David Scottin tekemä selainpohjainen peli, joka on hakenut vaikutteita mm. Warcraft III:sta. Pelin tavoitteena on tappaa viholliset ennen kuin ne pääsevät kohteeseensa. Tämän voi tehdä hyökkäämällä torneista käsin, jotka on sijoitettu nurmikolle ympäri aluetta. Pidä mahdollisimman paljon kultaa pankissasi, sillä joka kierroksen lopussa kullan määrä vaikuttaa tulokseen. Tässä on muutamia ohjeita englanniksi. Peli on tehty melko haastavaksi, joka kylläkin tekee siitä myös todella addiktoivan. Peli on julkaistu vuoden alussa ja jo nyt sillä on yli 100 000 pelaajaa päivässä. Katso pelin blogia aika ajoittain, sillä pelistä on tekeillä uusi versio...
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(3) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Tangram peli
Tangramon kiinalainen palapeli, jonka jo ehkä tiesitkin. Nyt voit pelata sitä verkossa ilmaiseksi. Nille jotka eivät vielä tienneet, tarkoituksena on muodostaa seitsemästä palasta mallin mukainen kuvio. Valitse "Allow cheat" saadaksesi vinkkejä peliin, jos jäät jumiin.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä bloblo
Peläytetty
"Peläytetty" on pieni ensimmäinen-persoona 3D ampumispeli Javalle, jonka on tehnyt Dave. Sen koneisto on samankaltainen kuin Wolfstein 3D. Peli itsessään ei ole hauska, halusin vain osoittaa tätä hienoa koneistoa jota voisi käyttää tehdessä hyviä pelejä.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole www.taateli.com
GoneBallistic
Klassinen tankkipeli, jossa yrität tuhota vihollistankit asettamalla oikean kulman ja voiman tykkiisi. Oikea ja vasennuolinäppäin kulman muuttamiseen. Peliä voi pelata myös kahdestaan kaverin kanssa.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Arkanoïd
Tämä peli on Javanoïd-pelin jälkeen valmistunut Arkanoïd. Peli on todella samanlainen kuin alkuperäinenkin peli (Arkanoid), mutta se ei kuitenkaan ole täysi kopio.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(4) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
PacXon
Kun Pacman ja Tron tapaavat, siitä syntyy PacXon. Liikuta Pacmania napataksesi aaveet.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Simcity
SimCity on kuuluisa kaupunkisimulaatio-peli, joka julkaistiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1989 Will Wrightin (Maxis) toimesta. Maxis on julkaissut tämän klassikon ilmaisena selainpelinä. Sinun täytyy rekisteröityä ja asentaa muutama ActiveX -plugin tietokoneellesi pelataksesi peliä. Tavoitteesi pelissä on rakentaa mahdollisimman iso kaupunki samalla, kun koitat välttyä tulvilta, tulipaloilta, pyörremyrskyiltä, maanjäristyksiltä jne...
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Bubble Splash
Bubble Splash muistuttaa Nintendolta ja Neo-Geolta tuttua Magical Drop -peliä. Käytä nuolinäppäimiä kuplien kiinniottamiseen. Peli päättyy, jos kupla saavuttaa peli-ikkunan pohjan.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Pacman Hiiri
Meidän rakkaalta ystävältä Komix, hiiriversio kuuluisasta pelistä Pacmanistä. Helposti ota kaikki kukat kiinni koskematta punaisiin hirviöihin. 35 tasoa läpistävä. Hyvää työtä Komix. Hyvin innovaatinen idea ja kiva toteutus.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole www.taateli.com
Gamma Bros
Gamma Bros on vanhan tyylin avaruusammuskelu, jonka teki PixelJam. Veljekset Buzz ja Zap Gamma työskentelevät valtaisalla avaruusasemalla Jupiterin lähellä ja yrittävät päästä sieltä Maalle. Sinun täytyy valita veli, ampua vihollisia, kerätä kolikoita ja extroja jotta pääsisit takaisin Maahan. Nuolinäppäimet liikkumiseen ja W-, A-, S- ja D-näppäimet jokaiseen ilmansuuntaan. Peli on oikeastaan nautittavaa pelattavaa, kun tekijät ovat tehneet hienoa työtä grafiikoissa ja luoneet hienon valikoiman vihollisia. He ovat myös tehneet mahtavaa työtä pelin vaikeustason kanssa, joka alkaa helposta ja muuttuu hiljalleen vaikeaksi.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Edellinen  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Seuraava  
Liitä uusi peli tähän ryhmään