Drejtoria Lojrat

Lista e Administratoreve


Ato jane administratoret e pepere.org. ata ju pergjigjen pyetjeve tuaja, mirembajne forumet, perkthejne ne disa gjuhe kete adrese interrneti, japin ide, provojne lojrat dhe adresen e interrnetit, tregoni per pepere.org nga anet tuaja etj.... faleminderit atyre per punen e mire qe kane bere. N.q.s deshiron te na ndihmosh te na e besh qejfin, na shkruaj.
DomelVizita e fundit 8 Gusht 2019 21:36 Anglisht Polake
shaniceVizita e fundit 7 Nentor 2010 20:46 Turkisht Anglisht
adminVizita e fundit 16 Mars 2016 13:33 Frengjisht Anglisht Kineze e thjeshtuar PortugezePortugeze Hollandeze Hebraisht Turkisht
dewasVizita e fundit 29 Janar 2021 19:42 Frengjisht Anglisht
CoenVizita e fundit 26 Shkurt 2024 10:00 Anglisht Gjermanisht Polake
jpVizita e fundit 13 Shtator 2023 22:10 Frengjisht Anglisht
PieniekVizita e fundit 11 Shkurt 2010 21:28 Anglisht Polake
RumoVizita e fundit 17 Shkurt 2014 00:10 Gjermanisht Anglisht
Polio1Vizita e fundit 13 Tetor 2023 17:10 Anglisht Suedisht Norvegjisht Daneze
TooMuchVizita e fundit 7 Korrik 2011 11:18 Finlandisht Anglisht
ofer shemerVizita e fundit 17 Prill 2010 16:48 Hebraisht
trkzgrVizita e fundit 8 Shkurt 2022 19:35 Turkisht
To1neVizita e fundit 23 Qershor 2015 18:36 Anglisht Hollandeze
WormholeVizita e fundit 19 Gusht 2009 13:29 Finlandisht Suedisht Anglisht Daneze
psyduckVizita e fundit 26 Maj 2021 07:14 Anglisht Turkisht