Hakemisto Pelit
EnglantiRanska
Suomi
TšekkiPortugaliPortugaliItaliaPuolaSaksaTurkkiNorjaHollantiEspanjaHepreaTanskaRomaniaSlovakkiUnkariRuotsiKatalaaniKroaattiKreikkaAlbaaniKiina (yksinkertaistettu)VenäjäEsperantoJapaniAuta meitä kääntämään omalla kielelläsiArabiaKoreaSloveeniEstonianIcelandic


Vanhat pelit


Vanhat pelit - 106 Pelit
Edellinen  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Seuraava  
MTV obssed
Tee matka läpi pelihistorian: noin 20 minipeliä (Kivi-paperi-sakset, Hangman, Space Invaders, Pitfall, Snake and Pong, Pacman... jne.), jotka ovat järjestetty eri kenttiin ja jotka sitten pitää avata.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Sky Fire
Tämä on puhdas vanhan ajan lentopeli. Valitse lentäjäsi kolmesta vaihtoehdosta ja taistele monia viholliskoneita vastaan.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - / Kääntäjä TooMuch
Egyptin palikat
Egyptin palikat kuulostaa vanhalta peliltä, mutta sitä se ei ole. Se on klassinen palikan-tuhoamis -peli, joka vie sinut matkalle läpi Egyptiläisen maailman, joka on täynnä ansoja, lasereita, tulipalloja, timantteja ja hieroglyfejä.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Xrick (Rick Vaarallinen Flash)
Kauan aikaisemmin. Lara Croft, takaisin 1980 ja aikaiseen 1990 lukuun. Rick Vaarallinen oli Indiana Jones tietokonepelien alla Atari ST ja Amigan. Niille jotka eivät tiedä tätä peliä, teidän täytyy pelata sitä kerran! Flash versio on hyvin kiinnittänyt huomiota (grafiikkaan ja ääneen) aitoon peliin ja pitää sinut pelaamassa sitä hetken.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Josku
Kolina kolmas D
Tämä flashpeli on itseasiassa sovellus klassisesta Atari kolikkopelistä joka on kotoisin 1989. Kolina on kolme tai enemmän identtistä väriä tiilessä rivissä. Ota kiinni ja laita vankilaan niin monta kuin 5 ajassa (liikuta nuoli avaimilla), sitten pudota ne (avaruus tanko) yhdelle tiedosto kasalle alla.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(3) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Pallopää
WolfenFlash 3D
Tietenkin muistat ID-Softwaren pelin Wolfenstein 3D:n, yksi ensimmäisistä 3D räiskintäpeleistä, Doom:n edeltäjä. Tämä Glen Rhodesin tekemä flash -versio on hyvin samanlainen kuin alkuperäinenkin. Samat äänet ja grafiikat. Kuitenkin, flash ei ole omiaan tälläisille 3D -peleille, joten peli vaatii tehokkaan tietokoneen.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
CyberBox
CyberBox on Nick Kouvariksen kehittämä, entisöity versio Doug Beefermanin vuonna 1991 tekemästä saman nimisestä DOS-pelistä.

Pakene huoneista siirtelemällä laatikoita nuolinäppäimillä.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä anzpanz
JetPac
Tämä on flash-versio vanhasta Spectrum classic JetPac pelistä. Tosi helppo ja hauska. Pelaat astronauttina, liiku nuolilla ja ammu A näppäimellä. Kerää raketin palaset ja rakenna alus paetaksesi planeetalta.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp /
Intiaanilainsuojattomat
Intiaanilainsuojattomat on aivan uusi peli, mutta se näyttää vanhalta kaarikäytäväpeliltä. Puhdas toimintapeli, ammu niin paljon kuin pystyt. Käytä näppäimiä A, S, D, E ja hiirtä kohdistaaksesi ja ampuaksesi.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp /
Avexome Cross '98
Olet eräänlainen nukke, joka tanssii renkaassa. Sinun täytyy varoa esteitä ja saada bonuspisteitä. Paina välilyöntiä aloittaaksesi.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä Y-499 / Kääntäjä Wormhole
Edellinen  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Seuraava  
Liitä uusi peli tähän ryhmään