Hakemisto Pelit
EnglantiRanska
Suomi
TšekkiPortugaliPortugaliItaliaPuolaSaksaTurkkiNorjaHollantiEspanjaHepreaTanskaRomaniaSlovakkiUnkariRuotsiKatalaaniKroaattiKreikkaAlbaaniKiina (yksinkertaistettu)VenäjäEsperantoJapaniAuta meitä kääntämään omalla kielelläsiArabiaKoreaSloveeniEstonianIcelandic


Vanhat pelit


Vanhat pelit - 106 Pelit
Edellinen  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Seuraava  
Quake 3
Warcraftin ja Mortal Kombatin jälkeen lahjakkaat necromanthus.comin ohjelmoijat ovat julkaisseet uuden Shockwave version Quake 3:sta. Pelaa hiirellä ja nuolinäppäimillä.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(4) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Donkey Kong Flash
Kaikille vanhojen pelien faneille, tässä puutteellinen versio Donkey Kongista. Voit pelata vain ensimmäistä tasoa ja saat loputtomasti elämiä. Nuolinäppäimet ja välilyöti hyppääkseesi
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole www.taateli.com
Plastic Balls
"Plastic Balls" on pyöreä breakout-peli. Sinä ohjaat mailaa hiirelläsi tai nuolinäppäimin ja sinun täytyy estää palloa tippumasta keskelle mustaan aukkoon. Monta extraa saatavilla ja hauska pelattavuus tekevät siitä yhden kaikkein nautittavimman "pyöreän pelin" - Minä tiedän. Jos pidät "pyöreistä peleistä", voit pitää myös ehkä seuraavistakin: Inside Out Pinball, Uber pool ja meidän Ringmania-pelimme.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Chopper drop
"Chopper drop" on oiva peli Pete Everettiltä, joka tuo paljon hauskaa "yhden näppäimen" ohjuksella. Punainen helikopteri lentää äärettömästi näytön päästä päähän ja samlla laskeutuu joka kerta hieman. Ajatuksena on tuhota kaikki tornit tiputtamalla pommeja niiden päälle. Voit tehdä tämän joko hiirinäppäimellä tai välilyönnillä. Sinun täytyy aluksi tuhota niitä korkeimpia torneja, ettei kopteri osu kattoon. Jos haluat lisää "yhden näppäimen pelejä", yritä myöskin peliä Base hyppyä.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Leiki tulella 2
"Leiki tulella 2" on hauska versio Flashina vanhasta ja kuuluisasta Bombermanista joka julkistettiin 1983. Bombermanin tekijä on Hudson Soft on ZX ja MSX. Pääset tasot läpi asettamalla pommit strategisesti tappaaksesi vastustajan. Voit pelata tietokonetta tai kaveriasi vastaan kaksinpeli-moodissa. Välilyönti jättää pommit, tupla klikkauksella (välilyöntiä) heittääkseesi pommisi. Toinen pelaaja käyttää W, A, S ja D -näppäimiä liikkuakseen ja "" pommeille.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole www.Taateli.com
Fall of 21XX
Flash-pelien tekijät rakastavat Megamania! Capcomin Megaman tulee taas takaisin "Fall of 21XX". Tämä on yksi parhaimmista versioista, joita olen nähnyt tähän mennessä ja sen teki Iván Rodríguez Asqui noin kaksi-kolme vuotta sitten. Mahtavat pikseli grafiikat, äänet ja animaatiot ovat kaikki suunniteltu alkuperäisen pelin pohjalta. Samaa Megaman-sarjaa on mm. Megaman, Ghosts 'n Goblins ,Megaman Vs Metroid, ja Megaman-peli.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Woody Pop
Woody Pop on hieno breakout-klooni jolla on söpöt pikseli grafiikat. Sinä ohjaat mailaa (puun palaa) hiirelläsi. Mikä tekee tämän pelin nautittavaksi ovat laajat lisät ja yllätykset (pienet junat, lelusotilaat) jotka esiintyvät pelin kuluessa. Kuten Arkanoid, sinun on valittava suunta (ylös, alas, vasen ja oikea) jokaisen tason jälkeen, joka sitten johtaa uusiin tasoihin.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
World Cup Pinball
Jossain paikoissa online pelit surffaavat Maailman Cup 2007 jalkapallo-ajoilla. Ei ole montaa hyvää online pinballia netissä, koska fysiikat eivät ole niin yksinkertaisia kuin näyttävät. Tämä on kuitenkin yksinkertainen ja hauska. Kontrollit ovat Q, O ja välilyönti. Se keskittyy englantilaiseen tiimiin ja peli on tehty mainostaakseen Hansen's Eyebrows-musiikkia, mutta on yrityksen arvoinen.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Miners4K
Miners4K on mahtava ja kevyt java peli neljällä kilobitillä (Miners4K). Pelin suunnitteli ja teki Markus Persson. Oikea-klikkaus tekee tunneleita työläisille ja vasen tekee maata. Selvästikin tätä on inspiroitunut Lemmings ja pelaamisessa on joitain yhtäläisyyksiä nykyisen World of sandin kanssa. Virallisessa versiossa ei ole mukana tulostaulukkoa, mutta [gameid]tässä versiossa on. Tulokset rekisteröityy Pepere.org[/gameid]iin.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Megaman, Ghosts 'n Goblins
Ja taas toinen episodi Capcomin Megaman-sarjasta, joka on nyttemmin tehty Macromedia Flashilla ja tekijänä toimii sama kuin aiemminkin (kutsutaan Staticiksi), joka teki myös Megaman Vs Metroidin. Tässä sinun pitää tapella BigBoss Arthurin kanssa. Taas kerran hyvää työtä tety mm. pikseligrafiikoissa, animaatioissa ja pelattavuuden toteuttaminen samassa hengessä, kuin alkuperäinenkin peli. Piditkö? Koeta myös ensimmäistä Megamania.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Edellinen  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Seuraava  
Liitä uusi peli tähän ryhmään