Hakemisto Pelit
EnglantiRanska
Suomi
TšekkiPortugaliPortugaliItaliaPuolaSaksaTurkkiNorjaHollantiEspanjaHepreaTanskaRomaniaSlovakkiUnkariRuotsiKatalaaniKroaattiKreikkaAlbaaniKiina (yksinkertaistettu)VenäjäEsperantoJapaniAuta meitä kääntämään omalla kielelläsiArabiaKoreaSloveeniEstonianIcelandic


Vanhat pelit


Vanhat pelit - 106 Pelit
Edellinen  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Seuraava  
Bubble Struggle 2: Rebubbled
Läpäisitkö jo 22 tasoa Bubble Strugglesta? Täältä tulee 72 uutta tasoa uudessa osassa Rebubbled. Yksinpeli sekä kaksinpeli moodit. Pelin on tehnyt kreso, kunnianosoituksena Bubble Bobblelle.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Agressive Sokoban
"Agressive sokoban" on vakuuttava peli vanhalla arcade-tyylillä tehty peli Japanista. Tekijänä toimii nemu90kWw (japaniksi). Peli on yhdistelmä tasohyppelyä ja Sokobania. Z valitsemiseen/hyppyyn nuolinäppäimet liikkumiseen ja J laatiokoiden nappaamiseen. Harvinaista näin hyvätasoiselle pelille, mutta lähdekoodi on saatavilla täällä.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Samegame Hexagonized
Hexagonized on vain kulmikkaampi versio Clickomania. Hyvää työtä kotimaisilta Jussi Karilta ja Marko Taalilta. Lisää yksityiskohtaisempia asioita pelistä ja pisteenlaskusta on heidän blogissaan (englanniksi).
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Classic Clickomania
Monet teistä tietävät jo Classic Clickomaniasta (jonka teki Matthias Schüssler Sveitsistä) ja sen monista klooneista. Se on ladattava peli (Ei tarvitse asennusta) josta kehittyi oikea hitti vuonna 2001. Sinun tarkoituksesi on päästä irti kivistä klikkaamalla kasoja joilla on sama väri. Ja, kuten aika usein, helpot säännöt tekevät mahtavat pelit. Jos et halua ladata peliä, voit pelata sen hyvää kloonia onlinessa. Sen nimi on Samgame.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Curveball
3D pong-peli Käytä hiirtäsi liikuttaaksesi sinun "mailaa" ja lyödäksesi palloa. Käytä mailan reunoja kurveihin.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(8) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Block
Ja taas uusi mielenkiintoinen BrickBreaker-klooni, jonka teki japanilaiset tyypit GameDesign:ilta (Katso myös Tennis peli, Noppasota ja Race). Toisinkuin sen edeltäjät, "maila" (jota ohjaat hiirellä), on pallo, joka päästää pallon tasan sinne minne kuuluukin.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Wreckanoïd
Wreckanoïd on Arkanoïdin klooni (katso myös Javanoïd) jolla on mielenkiintoisia uusia asioita. Pelin teki Aaron Worall (alias Negativeone) Kanadasta. Pallon nopeus riippuu siitä, kuinka kovaa sinä palloasi lyöt mailallasi. Useita tasoja ja moodeja. Peliä voi pelata myös Nintendo Wii:lläkin.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Spacewar! (1962)
Spacewar! on yksi ensimmäisistä videopeleistä. Se on kahdenpelattava pelattava peli, jonka suunnitteli Martin Graetz, Stephen Russell, ja Wayne Wiitanen. Peli ilmestyi ensimmäisen kerran PDP-1-alustalle vuonna 1962. Tämä on alkuperäinen vuoden -62 koodilla tehty peli, joka pyörii Java PDP-1-emulaattorilla.
"A", "S", "D", "F" näppäimet toisen aluksen liikuttamiseen taas ja "K", "L", ";", "'" näppäimet toisen aluksen liikuttamiseen.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Parhaat vanhat pelit
Tämä sivu on kultakaivos vanhoille tietokonepeleille. Sinun täytyy ladata Dos emaulaatori (Ei saatavilla suomeksi tai englanniksi... Vielä...) ja sitten voit ladata ja pelata satoja vanhoja pelejä kuten vaikkapa silent service, Worms, Popullous, Prince of persia, Heroes of might and magic, Crazy cars 2, Police quest jne...
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole www.taateli.com
Tower Defence
Suuren Flash Element TD jälkeen, taas yksi Flash sovitus kuuluisassta "Warcraft 3 Element Tower Defence" tai "Starcraft Turret Defence" peleistä. Tämä version, tekijä Roman Sanine, käyttää helpompia grafiikoita (Pallot vihollisia), mutta se on yllätyksellisesti yhtä koukuttava kuin Flash Element TD (tekijä David Scott). Tämä on todiste siitä, ettei tarvitse olla hienostuneita grafiikoita tehdäksesi hauskan pelin. Tässä versiossa sinun ei tarvitse aloittaa hyökkäysaalloista, he nimittäin tulevat lähtölaskulla, joten sinun tarvitsee rakentaa tornisi oikeassa ajassa. Tämä tuo oikeata haastetta peliin. Hyvin tehty!
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole www.taateli.com
Edellinen  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Seuraava  
Liitä uusi peli tähän ryhmään