Hakemisto Pelit
EnglantiRanska
Suomi
TšekkiPortugaliPortugaliItaliaPuolaSaksaTurkkiNorjaHollantiEspanjaHepreaTanskaRomaniaSlovakkiUnkariRuotsiKatalaaniKroaattiKreikkaKiina (yksinkertaistettu)AlbaaniVenäjäEsperantoJapaniAuta meitä kääntämään omalla kielelläsiArabiaKoreaSloveeniEstonianIcelandicMoninpelit


Moninpelit - 57 Pelit
Edellinen  1  2  3  4  5  6  Seuraava  
HOST
HOST on erittäin hauska peli Edmund McMilleniltä ja Caulder Bradfordiltä. HOST on elin, mutta ei elävä elin. Sinä pelaat oikeita pelaajia vastaan. Määränpäänä on tappaa toiset HOSTit ja syödä heidän sydämmensä. Muista, HOSTit eivät voi uida! <br>Tappaaksesi toiset on annettu kaksi hyökkäystapaa: A ampumiseen ja S pääpuskuun. Välilyönnillä hyppää. <br>Kun olet tappanut yhden vastustajista voit syödä sen sydämmen. Mene sydämmen luo ja paina S. Kun syöt sydämmen, kasvat. Mitä enemmän sydämmiä syöt sitä helpompaa sinun on tappaa muita.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä Wormhole /
Artillery live
Tämä on moninpeli-versio kuuluisasta Tanks-pelistä. Jopa 4 pelaajaa samalla tantereella. Käytä hiirtä asettaaksesi laukauksen ja liikkeesi. Peli on mahdollisimman helppo moninpelimoodille, se lataa nopeasti ja voit pelata nopeasti toisten ihmisten kanssa.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Jelly battle
Hyvä pieni moninpeli. Sinä pelaat sinisellä Jelly hyppijällä. Käytä hiirtäsi hyppiäksesi ympäri pelialuetta, laskeutuen extroihin ja aseisiin. Varothan kuitenkin miinoja! Koeta voittaa sinun kolme vastustajaasi. Päästäksesi pelaamaan moninpeliä, sinun täytyy päästä tasolle 3.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Sunflowers
Alue täynnä auringonkukkasia, joissa on numeroita lehdissä. Pyöritä auringonkukkasia (vain niitä, millä on valkoinen tausta) niin, että numeroksi tulee 10 niillä kahdella rinnakkaisella lehdellä. Sinä pelaat ihmisvastustajaa vastaan. Ensimmäinen kentän selvittänyt voittaa. Aikas hieno peli.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Toltec Rings
Toltec Rings on taas yksi moninpeli Gamesheepiltä (tekijöinä samat kuin Crystal clear). Sinun täytyy lähettää kaikki rinkulat sammakoiden aukinaisiin suihin. Käytä hiirtä ja punaista rinkulaa työntääksesi toisia rinkuloita.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Minigolf
Aapeli on suomalainen nettisivu, joka tarjoaa monia moninpelejä eri kielillä. Tässä ovat suomalaiset versiot ilmaisista peleistä. Sen minkä minä valitsin on aika klassinen Minigolf-peli, joka näemmä sisältää monia kiinnostavia kenttiä ja sisältää hauskan moninpeli-moodin. Ole varovainen, se on addiktoiva.

Koeta myös muita hyviä pelejä sieltä: Moninpeli biljardia, Poksia (klooni 'Puzzle bobble'sta) ja monia muita mahtavia pelejä.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Multiplayer Koi Koi
Bryon Vandiver:in "Multiplayer Koi Koi" yhdistää japanilaisen korttipelin nimeltään Hanafuda. Moninpelin pisteytys-systeemi tuo hieman jännitystä mukaan (rekisteröitymispakko!). Ennenkuin aloitat, lue säännöt (englanniksi).
Yksityiskohtaisempi arvostelu löytyy JayIsGamessista (englanniksi).
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Crystal Clear -moninpeli
Crystal Clear hyödyntää erittäin klassista pelimekaniikkaa. Ideana on saada mahdollisimman monta samanväristä palikkaa yhteen jne. Mutta tämäpä onkin moninpeli, joka tuo aina uutta mielenkiintoa pelaamiseen. Sinun täytyy rekisteröityä (joka on ilmaista), jotta voit pelata. Täytä vastustajasi pelilauta kristalleilla niin ettei hän voi liikkua. Romanialainen The Gamesheep-tiimi on tehnyt muitakin mukavia pelejä, kuten Dumbolf . Lisätietoja:FGN.

  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Sploder
Sploderin, "online pelinteko-ohjelman", avulla "voi suunnitella kaiken kokoisia ja muotoisia omia pelejä". Itse asiassa se, mitä he kutsuvat "peleiksi" näyttävät olevan pelien "kenttiä". Joka pelissä tarkoitukset ovat hyvin samanlaisia, vain pelialueen muoto ja esineiden paikat ovat muuttuvia. Jokatapauksessa, ohjelma on hyvin mielenkiintoinen kokemus. Rekisteröinnin jälkeen on todella helppoa luoda ja jakaa omia kenttiä. Minä tein tämän nopean ja tyhmän kentän viidessä minuutissa. Peli itse on hieman tylsä, mutta arvelisin sen riippuvan kentistä. Suosituimmat kentät löytää heidän kotisivultaan.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
KDice
Muistatko erinomaisen pelin nimeltään Dice wars? Vaikka et muistaisi, niin kuitenkin tässä tulee sen moninpeli-versio Ryan Dewsburyn toimesta, joka on tehnyt hienon moninpelin gpokerin. KDice on täydellinen yhdistelmä strategiaa ja tuuria. Ole varovainen, peli on hyvin koukuttava!
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Edellinen  1  2  3  4  5  6  Seuraava  
Liitä uusi peli tähän ryhmään