Hakemisto Pelit
EnglantiRanska
Suomi
TšekkiPortugaliPortugaliItaliaPuolaSaksaTurkkiNorjaHollantiEspanjaHepreaTanskaRomaniaSlovakkiUnkariRuotsiKatalaaniKroaattiKreikkaKiina (yksinkertaistettu)AlbaaniVenäjäEsperantoJapaniAuta meitä kääntämään omalla kielelläsiArabiaKoreaSloveeniEstonianIcelandicMoninpelit


Moninpelit - 57 Pelit
Edellinen  1  2  3  4  5  6  Seuraava  
Just Letters
Moninpelattava "Flash-lelu". Jopa 50 pelaajaa voi samanaikaisesti liikuttaa magneettikirjaimia jääkaapinovessa ja näin kommunikoida. Mielenkiintoinen ja jännä idea, jota kannattaa ainakin kerran kokeilla.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2) - / Kääntäjä TooMuch
Phosphor Beta 1
Shockwave 3D FPS-peli Rasterwerksin Nick Kangilta. Tämä selaimessa pelattava peli sisältää deathmatch-moninpelimahdollisuuden. Peli vaatii kuitenkin melkoisen paljon suorituskykyä koneelta, mutta kannattaa kokeilla, jos olet Unreal-fani.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(9) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Jauzaa
Dofus
DOFUS on kasvava ja lupaava MMORPG peli (yli 600,000 rekisteröityä käyttäjää). Tämän pelin on kehittänyt tiimi Pohjois-Ranskasta ja alkuperäisesti julkaistiin osoitteessa https://www.dofus.com/fr/french. Peli eroaa muista sivun peleistä siinä,että tätä ei voi pelata selaimellasi,mutta on sen arvoinen,että kannattaa asentaa se koneellesi. Sinun täytyy rekisteröityä ja ladata peli (N. 50Mb) koneellesi (yhteensopivuus Windows,MacOs ja Linux) ennen aloittamista. Voit pelata ilmaiseksi, mutta jos haluat täysin toimivan peli, sinun täytyy maksaa n. 5€ kuukaudessa, joka ei ole kallis näin hienoksi peliksi. DOFUS tarjoaa uniikin sekoituksen taktista taistelua, roolipeliä, hullua huumoria ja värikkäät grafiikat. Jotkin pelin menestyksen syyt ovat tämän nettipelin rakenne ja normaalit lisäosat ja modifikaatiot.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(6) - Lähettäjä jp / Kääntäjä >Tume<
Massiivinen multipelaaja Pong
Tämä on enemmän koseptista taidetta kuin oikeaa peliä. Massiivinen miltipelaaja Pong on oikeatstaa juuri sitä miltä se kuulostaa. Sinun tulee kirjautua joukkueeseen satunnaisesti Tylsä mutta erikoinen peli.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(6) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Lepakko lemppu
Stick Arena
Reaaliaikainen moninpelattava tikku-ukkoräiskintäpeli xGen -studiolta. Voit luoda profiilin, jolloin tulet luomaan käyttäjänimen ja salasanan, sekä voit valita tikku-ukkosi ympärillä pörräävien kaarien värin. Voit myös pelata pikapelin, jolloin rekisteröintiä ei tarvita. Aseina ovat haulikko, AK-47-rynnäkkökivääri, Glock-pistooli, pesäpallomaila, miekka ja leka. Aivan loistava adrenaliiniaction!
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(15) - Lähettäjä Tannon / Kääntäjä jp
Habbo Hotel Kultakala
Habbo hotel (orginaali on kotoisin Suomesta) on virtuaali 5-tähden luksushotelli missä sinun pitää tehdä mahtava virtuaali sinä ("Habbo").Sinun pitää tavata ja pelata muiden habbojen kanssa. Tämä mahtava peli täytyy nähdä, rekisteröityä täytyy, mutta hauskaa on luvassa.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(20) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Zorron Legenda
Zorron legenda on strategia peli, joka on tehty samannimisen elokuvan mainostamiseksi. Pelin idea on yksinkertainen: päihitä vastustajat. Joka vuorolla sinulle annettaan 40 sekuntia valitaksesi yhden 3 liikkeestä. (hyökkäys, energia, puolustus tai liikkuminen). Ohjeet ovat pelissä englanniksi.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Tactics Arena Online
TAO on vuoropohjainen strategiapeli. Johdat armeijaa taistelutantereella ja sinun päämääräsi on yksinkertaisesti teloittaa vastustajasi joukot.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Urban Dead!
Urban Dead on peli, jota ei ole grafiikalla pilattu, mutta joka on kuitenkin hauska online-peli Siinä on myös jopa yli 90 000 rekisteröitynyttä pelaajaa!
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
WeBoggle
Pelaa joko 4x4 tai 5x5 Boggle-laudalla vastaan satoja toisia online pelaajia. Tämä peli tunnistaa vain englannin sanoja. Tämä on aika vaikea peli, joka on vielä vaikeampi jos et tunne englannin sanoja.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(3) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Edellinen  1  2  3  4  5  6  Seuraava  
Liitä uusi peli tähän ryhmään