Hakemisto Pelit
EnglantiRanska
Suomi
TšekkiPortugaliPortugaliItaliaPuolaSaksaTurkkiNorjaHollantiEspanjaHepreaTanskaRomaniaSlovakkiUnkariRuotsiKatalaaniKroaattiKreikkaKiina (yksinkertaistettu)AlbaaniVenäjäEsperantoJapaniAuta meitä kääntämään omalla kielelläsiArabiaKoreaSloveeniEstonianIcelandicMoninpelit


Moninpelit - 57 Pelit
Edellinen  1  2  3  4  5  6  Seuraava  
gpokr (Texas Hold'em -pokeripeli)
Torontolainen Ryan Dewsbury on kehittelemässä Texas Hold'em-moninpeliä, mikä on saanut suuren suosion Yhdysvalloissa ja mikä on nyt leviämässä muuallekin maailmaan. Valitse vain käyttäjätunnus, anna sähköpostiosoite ja valitse salasana. Näin voittosi tallentuvat järjestelmään. Jokaisessa pelipöydässä on 10 paikkaa ja pöytiä on niin paljon kuin tarve vaatii. Tietenkin kaikki on ilmaista, pelaat virtuaalirahalla. Riskitöntä, mutta hauskaa!
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Yaris moninpeli
Toyota on julkaissut - luultavasti mainosmielessä - moninpelattavan ajopelin. Sinä pelaat sinisellä autolla ja sinun täytyy kerätä mustia pisteitä ennen kuin punainen auto saa ne. Suurin kiinnostuksen kohde tässä pelissä on moninpeli. Valitettavasti, kun itse pelasin, pelaajia ei ollut ollenkaan. Toivottavasti joku innostuu ja pelaajia saataisiin lisää. Eli muista vihjaista kavereillekin pelistä.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(6) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Kuolemanlaakson ajelu
Pelin 3D-moottori on erittäin hyvin toteutettu. Pelissä on sekä yksinpeli että moninpeli. Kun tämä arvostelu kirjoitettiin, pelaajia ei paljoa ollut. Uskon kuitenkin, että pelaajamäärä lisääntyy, koska tämäntapaiset pelit ovat harvinaisia ja hauskoja.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Geosense
Geosense päästää sinut pelaamaan kansainvälisiä maantieto-nörttejä vastaan ilman, että sinun täytyisi edes rekisteröityä! (paina "Visit") Voit pelata joko ihmispelaajia vastaan, tai voit harjoitella yksin. Paikallista kaupungit kartalta voittaaksesi vastustajasi.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Atari Play
Atari elää! Voit löytää tältä sivulta muutaman mielenkiintoisen pelin, joiden pelaamiseen tarvitset vain ilmaisen rekisteröinnin. Kuuluisat moninpelit: Monopoly, Scrabble ja Yahtzee®, Boggle ja Battleship. Java-versiot vanhoista Atarin arcade-peleistä:
Lunar lander, Missile command ja Super breakout yms.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(3) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Asteroids Moninpeli
Vaikka tässä pelissä ei asteroideja ole, niin se käyttää samaa nimeä, ideaa ja näppäimä kuin kuuluisa Asteroids game. Taistelet samanaikaisesti muita ihmispelaajia vastaan. Valitettavasti peliserveri on usein täynnä, mutta kannattaa silti kokeilla.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(6) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
ZwoK!
Sony Playstation Europe-nettisivu esittelee nettiselaimellesi korkeasti addiktoivan vuorottelevan moninpelin, joka muistuttaa muitakin kuuluisia pelejä kuten Worms(eng.) tai Tanks tai sitten Conquer Antartica ja tietenkin Bowman-pelejä. Hienoa työtä Bloc Medialta, Englannista, joka teki kaksi muutakin jo arvosteltua peliä: Pop pirates ja Stackopolis. Nopea rekisteröinti ennen pelin alkua ja sitten vain valitset joukkueen. Liikuta kaveriasi nuolinäppäimillä ja säädä ampumistasi hiirellä.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(7) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Bomb wars
Tässä pelissä, joka on muuten selvästikin inspiroinut Tron movie, sinä taistelet vastustajaasi vastaan heitettävillä energiapommeilla ja varoen hänen pallojaan siinä samalla. Kentän keskellä kulkee iso musta kuilu, jossa kulkee ajoittain mukavia avustavia bonuksia. Heitä pallosi bonukseen ja se on sinun. Loggaat vain sisään sähköposti-osoitteellasi (jota ei vahvisteta) ja sitten voit pelata moninpeli-moodissa. Liikut nuolinäppäimillä, paina välilyöntiä silloin, kun nuoli osoittaa haluamaasi suuntaan ja paina uudestaan heittääksesi pallon.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2) - Lähettäjä jp / Kääntäjä Wormhole
Travian
Travian on selaimella pelattava MMORPG, jossa taistelet tuhansia muita pelaajia vastaan. Peli on ilmainen, mutta maksullisena Premium-jäsenenä saat lisäominaisuuksia peliin. Pelissä ohjaat pientä kylää, jonka taloudellista ja aseellista voimaa sinun täytyy kehittää rakentamalla rakennuksia ja armeijoita.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(3) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Minigolf moninpeli
Nimi kertoo jo paljon. Idea on hyvin helppo; valitse nimi ja kirjaudu sisään (email ei pakollinen). Sitten haasta kaveri 18 reiän kisaan. Tämä ei ole ehkä paras minigolf peli, mutta moninpeliä kannattaa silti kokeilla.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Edellinen  1  2  3  4  5  6  Seuraava  
Liitä uusi peli tähän ryhmään