Hakemisto Pelit
EnglantiRanska
Suomi
TšekkiPortugaliPortugaliItaliaPuolaSaksaTurkkiNorjaHollantiEspanjaHepreaTanskaRomaniaSlovakkiUnkariRuotsiKatalaaniKroaattiKreikkaKiina (yksinkertaistettu)AlbaaniVenäjäEsperantoJapaniAuta meitä kääntämään omalla kielelläsiArabiaKoreaSloveeniEstonianIcelandicMoninpelit


Moninpelit - 57 Pelit
Edellinen  1  2  3  4  5  6  Seuraava  
Maailmojen Sota -selviytymispeli
Voit pelata vierailijana tai voit rekisteröityä. Tehtävänäsi on kerätä ruokaa, vettä ja lääkkeitä samalla, kun yrität etsiä muita selviytyneitä (tietokonehahmoja) pelastaaksesi ja johdattaaksesi heidät turvaan. Tee yhteistyötä muiden online-pelaajien kanssa pelastaaksesi yhä enemmän selviytyneitä, jotta saat lisäpisteitä. Peli perustuu Steven Spielbergin samannimiseen elokuvaan.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Conqueror
Conqueror on vuoro-pohjainen moninpeli-strategiapeli Riskin tyylin. Pelilautana toimii keskiaikainen Eurooppa. Voit pelata enintään 16 ihmis- tai tietokonevastustajaa vastaan peleissä, joidenka kesto vaihtelee 30 minuutista 4 tuntiin.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä cubax04
Tank ball
Aja tankkia NUOLINÄPPÄIMILLÄ ja ammu vastustajasi CTRL näppäimellä. Pelaaminen on yksinkertaista, fysiikka on hyvä ja moninpeli on hauskaa.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Viuhupallo
Ratkaiset onlinessa toisten pelaajien lähettämiä ongelmia ja lähetät itse tekemät ongelmasi. Laita esineet laudalle niin, että pallo läpäisee vaaleanpunaisen alueen.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2) - Lähettäjä Benohit / Kääntäjä TooMuch
Scorch 2000
Java-versio Scorched Earth-pelistä. Todella lähellä alkuperäistä, mutta netissä peliä voi pelata jopa 8 pelaajaa. Pelaa ja tuhoa muut!
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä Domel / Kääntäjä cubax04
Tactics Arena Online
Keskiaikainen strategia- ja moninpeli. Puhu ja haasta toisia pelaajia peliin. Laita sinun joukkueesi oikeille paikoille, vaihda sinun mukaan joukkueesi väri.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Robotrage
Rakenna ja muokkaa oma robottisi. Taistele ja voita pisteitä, joilla voit parantaa robottisi aseita. Luo tunnus, uusi robotti ja mene "lobbyyn" haastaaksesi toiset robotit. Pelin ohjeet ovat englanniksi.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(2) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
RuneScape
Runescape on peli jossa nostat eri arvojasi (taistelu engl. combat) ja teet tehtäviä. Pelialue on hyvin laaja ja vastaan tulee paljon erilaisia monstereita, joita voit kokeilla nujertaa. Voit käydä kauppaa toisten pelaajien kanssa ja seikkailla. Maksullisena member-jäsenenä saat lisää alueita, oman tason,lisä leveleitä ja asioita joita voit tehdä.

  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä j-m333
Veitsenheitto
Pelaa maailmaa vastaan tässä vanhanaikaisessa useamman pelaajan veitsenheitto pelissä. Voittaaksesi sinun täytyy saada veitsesi napakymppiin.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(0) - Lähettäjä hanzan / Kääntäjä cubax04
Sherwood
Tämä on erittäin mielenkiintoinen shockwave 3D moninpeli.Ei vaadi rekisteröitymistä. Mene maailmaan, tappele, juttele, lisää voimiasi ja tule uudeksi sankariksi. Ohjeet englanniksi.
  [Lähetä korjausSuomi]
Kommentit(1) - Lähettäjä jp / Kääntäjä TooMuch
Edellinen  1  2  3  4  5  6  Seuraava  
Liitä uusi peli tähän ryhmään