Κατάλογος  Παιχνίδια
ΑγγλικήΓαλλικήΦιλανδικήΤσέχικηΠορτογαλικήΠορτογαλικήΙταλικήΠολωνικήΓερμανικήΤουρκικήΝορβηγικήΟλλανδικήΙσπανικήΕβραϊκήΔανέζικηΡουμανικήΣλοβακικήΟυγγρικήΣουηδικήΚαταλανικήΚροατική
Ελληνική
Κινεζική απλοποιημένηΑλβανικήΡωσικήΕσπεράντοΙαπωνέζικηΒοηθείστε μας να μεταφράσουμε στη γλώσσα σας!ΑραβικήΚορεάτικηΣλοβενικήΕσθονικήΙσλανδική

Βοηθείστε μας

Το pepere.org είναι ένα έργο χωρίς προϋπολογισμό, ανοικτό σε προτάσεις. Μπορείτε να υποστηρίξετε τις δραστηριότητες του pepere.org χωρίς χρηματική ενίσχυση, απλά δώστε μας λίγο από το χρόνο σας, τη γνώση σας και την ενέργειά σας.


1 Κάνοντας διπλό κλίκ στην σημαία της γλώσσας σας, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα με τις τελευταίες μεταφράσεις που πρέπειν γίνουν. Ακόμα και η μετάφραση μίας λέξης είναι μεγάλη εξυπηρέτηση για μας.

2 Γιατί δεν συμμετέχετε στο pepere.org ως υπεύθυνος για την χώρα σας.

3 M335

4 Φτιάχνετε παιχνίδια flash, java, flash animation, παιχνίδια shockwave και θέλετε να μάθετε τη γνώμη των επισκεπτών και των μελών του pepere.org για την εργασία σας; Γράψτε μας.

5 'Εχετε προτάσεις, ιδέες για βελτιώσεις ή θέλετε να βοηθήσετε στις δραστηριότητες του pepere.org; Επικοινωνείστε μαζί μας.

6 Μιλήστε για το pepere.org, βάλτε σύνδεσμο στην ιστοσελίδα σας κτλ... Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα banners.http://www.pepere.org/images/stickpepere.pnghttp://www.pepere.org/images/pepere88_31_1.pnghttp://www.pepere.org/tshirt/ban1.swf (300x100)http://www.pepere.org/tshirt/ringmania2.swf (100x100)7 Συντονιστές, αντιγράψτε τον αυτόν τον κώδικα στην ιστοσελίδα σας και θα βλέπετε κάθε μέρα ένα νέο εικονίδιο και σύνδεσμο: το τλευταίο επιλεγμένο παιχνίδι απο το Pépère.
<SCRIPT language="javascript" src="http://www.pepere.org/games/lastgame_21.js"></SCRIPT>

8 RSS Νέα. Τα πιο πρόσφατα παιχνίδια στον κατάλογο. Κάθε μέρα ένα νέο παιχνίδι! Pepere.org RSS Νέα