Katalog Spil
EngelskFranskFinskTjekkiskPortugisiskPortugisiskItalienskPolskTyskTyrkiskNorskHollandskSpanskHebraisk
Dansk
RumænskSlovakiskUngarskSvenskKatalanskKroatiskGræskKinesisk (simplificeret)AlbanskRussiskEsperantoJapanskHjælp os med at oversætte til dit yndlingssprogArabiskKoreanskSlovenskEstonianIcelandic

Hjælp os

Pépère.org er et projekt uden noget budget, åbent for forslag og velvilje. Du kan støtte pepere.org projektet uden at give penge, men ved at give os lidt af din tid, din viden og din energi.


1 Ved at klikke to gange på dit lands flag, vil du komme ind på en side der indeholder det seneste til oversættelse. Selv oversættelse af bare et ord vil være en stor hjælp for os.

2 Hvorfor ikke gå lidt længere og blive administrator for pepere.org på dit eget sprog.

3 Del et interessant eksperiment og skriv artikler til pepere.org nyhederne, om Macromedia flash, om online spil, eller et hvilket som helst emne der måtte være interessant for pepere.org og dets besøgende, det er også muligt at skrive til os og forklare hvad du vil fortælle. Pépère.org kan give et link af dit valg som belønning.

4 Udvikler du flash spil, javaspil, flash animationer, shockwave spil og vil du fortælle pepere.org og dets besøgende om dit arbejde? Skriv til os.

5 Har du kritik, forslag til forbedringer eller bare vil hjælpe pepere.org i al almindelighed? Skriv til os.

6 Fortæl om pepere.org omkring dig, og sæt et link på en hjemmeside, etc... Du må gerne bruge disse bannere.http://www.pepere.org/images/stickpepere.pnghttp://www.pepere.org/images/pepere88_31_1.pnghttp://www.pepere.org/tshirt/ban1.swf (300x100)http://www.pepere.org/tshirt/ringmania2.swf (100x100)7 Webmasters, kopier den her kode til Jeres websider så kommer I hver dag til at se et «nyt spil» ikon og link, det nyeste online spil udvalgt af Pépère.
<SCRIPT language="javascript" src="http://www.pepere.org/games/lastgame_24.js"></SCRIPT>

8 RSS Nyheder. Nyeste spil tilføjet. hver dag er et nyt spil! Pepere.org RSS Nyheder