Katalog Spill
EngelskFranskFinskTsjekkiskPortugisiskPortugisiskItalienskPolskTyskTyrkisk
Norsk
NederlanskSpanskHebraiskDanskRumenskSlovakiskUngarskSvenskKatalanskKroatiskGreskKinesisk med enkle tegnAlbanskRussiskEsperantoJapanskHjelp oss å oversette til ditt favorittspråk!ArabiskKoreanskSlovenskEstonianIcelandic

Hjelp oss

Pepere.org er et prosjekt uten noe budsjett, åpent for forslag og velvilje. Du kan støtte pepere.org prosjektet uten penger, bare gi oss litt av din fritid, din kunnskap og energi.


1 Ved å klikke to ganger på favoritt språkeet deitt, du vill få en side med det oversetelse får å bli ferdig. også oversetelse med ord vill bli bra for oss.

2 Hvorfor blir du ikke med i pepere orginasjonen som framstiller landet ditt.

3 Del et interessant eksperiment og skriv artikler til pepere.org nyhetene, om Macromedia flash, om online spill, eller hvilket som helst emne som måtte være interessant for pepere.org sine besøkere, det er også mulig å skrive til oss og forklare hva du vil si. Pepere.org kan gi en link av ditt valg som belønning.

4 Utvikler du flash spill, javaspill, flash animasjoner, shockwave spill og vil vite meningen til pepere.org og dets besøkere om ditt arbeid? Skriv til oss.

5 Har du forslag, ideer om forbedringer, vil du hjelpe pepere.org prosjektet? Skriv til oss.

6 Fortell om pepere.org rundt deg, sett opp en link på en webiste, etc... Du må gjerne bruke disse bannerene.http://www.pepere.org/images/stickpepere.pnghttp://www.pepere.org/images/pepere88_31_1.pnghttp://www.pepere.org/tshirt/ban1.swf (300x100)http://www.pepere.org/tshirt/ringmania2.swf (100x100)7 Webansvarlige, kopier denne kildekoden til din hjemmeside, og du vil se et nytt spill-ikon og en spill-link hver dag, det siste online spillet er valgt av Pepere.
<SCRIPT language="javascript" src="http://www.pepere.org/games/lastgame_17.js"></SCRIPT>

8 RSS Nyheter. Siste spill lagt til i katalogen. Hver dag et nytt spill! Pepere.org RSS Nyheter