Kategóriák Játék
AngolFranciaFinCsehPortugálPortugálOlaszLengyelNémetTörökNorvégHollandSpanyolHéberDánRománSzlovák
Magyar
SvédKatalánHorvátGörögLegyszerüsített kínaiAlbánOroszEszperantóJapánSegíts nekünk fordítani a kedvenc nyelvedreArabKóreaiSzlovénÉsztIcelandic

Segíts nekünk!

A pepere.org egy anyagiaktól mentes projekt, nyitott minden javaslatra és jószándékra. A pepere.org projektet pénz nélkül is támogathatod, csak adj nekünk egy kicsit a szabadidődből, tudásodból és energiádból!


1 Ha kétszer kattintasz országod zászlajára, rögtön megnézheted a legfrissebb fordítanivalókat. Ha csak egyetlen szót is fordítasz, az is nagy segítség nekünk.

2 Miért nem csatlakozol adminisztrátorként saját országod képviseletében?

3 Oszdd meg egy érdekes történetedet és írj cikkeket a pepere.org híreibe a Macromedia flashról, az on-line játékokról, vagy bármiről, ami a pepere.org látogatóit érdekelheti - az is lehetséges, hogy csak megírod és elmagyarázod, mit szeretnél elmondani. A pepere.org csak az általad választott linkkel tud jutalmazni.

4 Flash, java, shockwave játékokat, flash animációkat készítesz és szeretnéd tudni mit gondolnak róluk az oldal látogatói? Írj nekünk!

5 Véleményed, ötleted van? Szeretnél segíteni a pepere.org projektnek? Írj!

6 Beszélj a pepere.org-ról a környezetedben, helyezz el egy link-et a honlapodon, stb... Ezeket a bannereket is használhatod.http://www.pepere.org/images/stickpepere.pnghttp://www.pepere.org/images/pepere88_31_1.pnghttp://www.pepere.org/tshirt/ban1.swf (300x100)http://www.pepere.org/tshirt/ringmania2.swf (100x100)7 Webmesterek, másoljátok ezt a forráskódot a honlapotokra és minden nap új játék ikont és linket láthattok, a legfrissebb on-line játékot, amit Pépère kiválaszt.
<SCRIPT language="javascript" src="http://www.pepere.org/games/lastgame_9.js"></SCRIPT>

8 RSS Hírek. Frissen feltöltött játékok. Minden nap egy új játék! Pepere.org RSS Hírek