Hakemisto Pelit
EnglantiRanska
Suomi
TšekkiPortugaliPortugaliItaliaPuolaSaksaTurkkiNorjaHollantiEspanjaHepreaTanskaRomaniaSlovakkiUnkariRuotsiKatalaaniKroaattiKreikkaKiina (yksinkertaistettu)AlbaaniVenäjäEsperantoJapaniAuta meitä kääntämään omalla kielelläsiArabiaKoreaSloveeniEstonianIcelandic

Auta meitä

Pepere.org on projekti ilman budjettia, vain ehdotuksia ja hyvää tahtoa. Voit tukea pepere.org projektia ilman rahaa. Anna meille vain vähän aikaasi, tietämystäsi ja energiaasi.


1 Kun klikkaat kaksi kertaa sinun kielesi lippua, siirryt sivulle, joka sisältää viimeisimmät tekemättömät käännökset. Edes yhden sanan kääntäminen auttaa meitä todella paljon.

2 Miksi et menisi eteenpäin ja yrittäisi päästä pepere.org:in valvojaksi omalle kielellesi?

3 Jaa mielenkiintoinen kokemus ja kirjoita artikkeleita pepere.org:in uutisissa Macromedia flashista, online-peleistä, tai mistä tahansa aiheesta, mikä saattaa kiinnostaa kävijöitämme pepere.org:issa. Sinun on myös mahdollista kirjoittaa meille ja selittää, mitä haluat sanoa. Pepere.org voi palkita artikkeleita sinun valintasi linkillä.

4 Kehität flash-pelejä, java-pelejä, flash-animaatioita, shockwave-pelejä ja haluat tietää, mitä pepere.org:in vieraat ja jäsenet ajattelevat sinun töistäsi? Kirjoita meille.

5 Onko sinulla toiveita tai parannusehdotuksia? Haluatko auttaa pepere.org projektia? Kirjoita meille.

6 Keskustele pepre.org:ista ympärilläsi, laita linkki nettisivullesi jne...Voit vapaasti käyttää myös bannereitamme.http://www.pepere.org/images/stickpepere.pnghttp://www.pepere.org/images/pepere88_31_1.pnghttp://www.pepere.org/tshirt/ban1.swf (300x100)http://www.pepere.org/tshirt/ringmania2.swf (100x100)7 Webmasterit, kopioikaa lähdekoodi omille sivuillenne ja näette joka päivä uuden pelin ikonin ja linkin, viimeisimmän Pépèren valitseman onlinepelin.
<SCRIPT language="javascript" src="http://www.pepere.org/games/lastgame_15.js"></SCRIPT>

8 RSS Uutiset. Viimeisimmät hakemistoon lisätyt pelit. Joka päivä uusi peli! Pepere.org RSS Uutiset